Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Turpak CEO’su Tamer Şengönül, Gebze Teknik Üniversitesi’ne konuşmacı olarak davet edildi

Güncelleme :04.04.2019

IEEE Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “6.Bilim ve Teknoloji Günleri” konferansına, Turpak CEO’su Tamer Şengönül konuşmacı olarak davet edildi.

05-06 Mart 2019 tarihlerinde IEEE Gebze Teknik Üniversitesi Öğrenci Topluluğu tarafından düzenlenen “6.Bilim ve Teknoloji Günleri” konferansına, Turpak CEO’su Tamer Şengönül konuşmacı olarak davet edildi.

Bilim ve Teknolojide öncü , yenilikçi ve inovatif şirket yöneticilerinin konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe, Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden gelen akademisyenler  ve öğrenciler katıldılar. Bilim ve teknoloji çatısı altında iş dünyası ile köprü kuran etkinlikte tecrübelerini paylaşan Tamer Şengönül:“İlham ver Cesaretlendir” Mottosu ile çok başarılı ve bir o kadar da eğitici olan sunumunu,Einstein’ın “Aslında herkes bir dahidir… Ama siz kalkıp bir balığı ağaca çıkma yeteneğine göre yargılarsanız, balık tüm ömrünü bir aptal olduğuna inanarak geçirecektir.” sözü ile pekiştirdi ve değişimin gerekliliğini vurguladı. 

Gençlere hayallerinizden vazgeçmeyin Umudunuzu her zaman koruyun,hedefler koyun ve odaklanın, inancınızı yitirmeyin diyerek sunumunu tamamlayan Şengönül, gençlerin her zaman yanındayız dedi.

Bu haber 5162 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Uzmanlar, İsrail-İran çatışmasının küresel gaz piyasalarına etkisinin sınırlı olacağı görüşünde... 15.06.2025
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı 4 yeni YEKA belirledi... 15.06.2025
OPEC: Petrol piyasasında mevcut arz koşullarında müdahaleye gerek yok... 15.06.2025
Mercedes-Benz Türk’ün Otobüs Üretimindeki Gücü Yıllara Meydan Okuyor... 13.06.2025
Kadoil ve Goodyear Car Accessories’den stratejik iş birliği... 13.06.2025
İnci Akü, 41. Yılında Automechanika İstanbul’da Güçlü Portföyü ve Akümgelsin Hizmetiyle Yerini Alıyor... 13.06.2025
CW Enerji’den Mobil Yaşama Güneş Desteği... 13.06.2025
Castrol, Babalar Günü’nü “Hayata Yön Veren Babalar” Filmiyle Kutluyor... 13.06.2025
Borusan EnBW Enerji, Türkiye’nin elektrikli araç şarj ağında yeni bir dönem başlatıyor... 13.06.2025
Bayramda şarj noktalarındaki elektrik tüketim miktarı geçen yıla kıyasla yüzde 201 arttı... 13.06.2025
Karsan, UITP Summit 2025'te yeni teknolojilerini sunacak... 13.06.2025
Tatlıpınar Enerji, 970 milyon TL’lik finansman sözleşmesi imzaladı... 13.06.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.