Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

ASİS Otomasyon TSE'den Covıd-19 Güvenli Hizmet Belgesi Aldı

Güncelleme :31.01.2021

Asis Otomasyon’un Covid-19 salgının ilk başladığı günlerden itibaren aldığı önlemlerle yüksek koruma standardları uyguladığı belgelendi.  

Mart 2020 tarihinden itibaren çalışma ortamlarında ve verdiği servis hizmetlerinde Sağlık Bakanlığı yönergelerini uygulayan Asis Otomasyon COVID-19 salgınıyla mücadele kapsamında Türk Standardları Enstitüsü (TSE) tarafından belirlenen tüm kriterleri başarı ile yerine getirerek TSE COVID-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazanmıştır. Pandemi başlangıcından itibaren tüm Covid-19’la mücadele yönergelerini uygulayan Asis Otomasyon, şirket içinde maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarını hemen uygulamaya geçirip çalışanların bilinçlendirilmesi adına çalışmalara başlamıştır. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Asis Otomasyon Kalite ve Güvence Sorumlusu Seda TURPÇU, salgının başından beri zaten şirketimiz önlemlere uyma konusunu çok ciddiye aldı. Güvenilir ve hijyenik bir ortam sağlamak için ne gerekiyorsa yaptık. Yeni bir süreçten geçiyoruz ve bu hem zorlu hem de acılı bir süreç. Koronavirüs sosyal ve günlük hayatımızı derinden etkiledi. Bu süreci bilim insanlarının belirttiği ve Sağlık Bakanlığımızın yayınladığı genelgeler doğrultusunda verdiğimiz hizmetlerle devam ettiriyoruz. Maske, mesafe ve kişisel hijyen tedbirlerini çok önemsiyor şirketimizin içinde ve dışında bu kurallara uyulması için azami dikkat ve özeni gösteriyoruz. Şirket içinde oluşturduğumuz Pandemi Kurulu da düzenli aralıklarla toplanarak bu konuda çalışmalar yapıyor. Hangi noktada kendimizi geliştirmeliyiz, hangi önlemlerimizi sıkılaştırmalıyız, hep bunlar üzerinde çalışıyoruz. Çalışanlarımızın en az zararla bu süreçten çıkmaları için çok çaba harcıyoruz.  Bu bağlamda da TSE’nin Covid19 Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı şartlarını yerine getirerek, Covid19 Güvenli Hizmet Belgesi alabilmek için başvurumuzu tamamladık. Yapılan denetimler sonucunda ise TSE Covid-19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazandık, dedi.  

Asis Otomasyon Genel Müdürü Yusuf KAYA ise, Asis Otomasyon olarak her konuda örnek olmak için sürekli çalışıyoruz.  ‘TSE Covid19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni alarak insan sağlığına verdiğimiz önemi bir kez daha kanıtlamış olduk diyerek belgenin alınmasında emeği geçen tüm çalışanlarımızı kutluyorum dedi. 

Bu haber 3318 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'de 75 milyar metreküplük yeni doğal gaz keşfi yapıldığını açıkladı... 20.05.2025
Opel Türkiye’den yılın ilk 4 ayında büyük başarı ... 20.05.2025
Bakan Bayraktar: Günlük petrol ihtiyacımızın % 8'ini Gabar'dan karşılar hale geldik... 20.05.2025
OYAK’ın 65’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi... 20.05.2025
Akkuyu Nükleer, Gençleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliğinde Buluşturdu ... 20.05.2025
ABD'li şirket pil hücrelerini Türkiye'de üretecek... 20.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.