Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Turpak yüksek kalite standartlarında hizmet vermeye devam ediyor…

Güncelleme :06.08.2013

 Veri işleme, depolama ve yönetimi konusunda uzmanlaşarak dünya standartlarına geldiklerini açıklayan Alper ÖNKOL, bu uzmanlık ve teknolojik altyapılarını e-fatura sürecine taşıma kararı alarak bu konuda enerji sektöründeki oyunculara hizmet vermeyi planlıyoruz dedi. 

TURPAK,  1999 yılından bu yana enerji sektörüne sunduğu uçtan uca otomasyon çözümlerinde EPDK veri transferi ve e-fatura süreçleri başta olmak üzere;

 

- Bilgi Güvenliği (ISO 27001)

- Bilgi Teknolojileri Hizmet Yönetim Sistemi (ISO 20000)

- İş Sürekliliği (ISO 22301) gibi uluslararası standartlarda sertifikalara sahip olup SIFIR DATA KAYBI (RPO=0) ön gören sistem altyapısı ile hizmet vermeye devam ediyor. 

Kurulduğu günden bugüne enerji sektöründe uluslararası ve ulusal olarak faaliyet gösteren dünya devi akaryakıt dağıtım şirketlerine verdiği kaliteli hizmeti belgelemekten onur duyduklarını belirten TURPAK Satış ve Pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Alper ÖNKOL, hedeflerinin hizmet standartlarını her geçen gün biraz daha arttırmak olduğunu belirtti.

 Turpak olarak taşıt tanıma sistemleri ile elde ettikleri tecrübeyi, EPDK otomasyon sürecinde veri oluşturma, veri analizi ve transferlerini sağlayan Monitor+ adını verdikleri yazılım platformunun geliştirilmesinde kullandıklarını, bunun sonucunda veri işleme, depolama ve yönetimi konusunda uzmanlaşarak dünya standartlarına geldiklerini de ifade etti.

Bu uzmanlık ve teknolojik altyapılarını e-fatura sürecine taşıma kararı alarak bu konuda enerji sektöründe ki oyunculara hizmet vermeyi planladıklarını belirten Alper Önkol, bu plan çerçevesinde özel entegretör lisansı için Gelir İdaresi Başkanlığı’na (GİB) başvuru yaptıklarını söyledi. Ve TURPAK’ın, bu anlamda fark yaratacak bir kaliteyle büyüme konusunda giderek daha fazla ivme kazanacağını ve yenilikçi çözümleriyle müşterilerinin süreçlerini farkedilir şekilde kolaylaştırmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.

 

Bu haber 5586 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'de 75 milyar metreküplük yeni doğal gaz keşfi yapıldığını açıkladı... 20.05.2025
Opel Türkiye’den yılın ilk 4 ayında büyük başarı ... 20.05.2025
Bakan Bayraktar: Günlük petrol ihtiyacımızın % 8'ini Gabar'dan karşılar hale geldik... 20.05.2025
OYAK’ın 65’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi... 20.05.2025
Akkuyu Nükleer, Gençleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliğinde Buluşturdu ... 20.05.2025
ABD'li şirket pil hücrelerini Türkiye'de üretecek... 20.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.