Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Türkiye’nin En Büyük Festivalinde Araçlar Enerjisini Üçay’dan Aldı

Güncelleme :04.10.2023

Üçay Grup şirketlerinden Üçay Mühendislik, 30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Intercity İstanbul Park’ta gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en büyük festivali olan V Weekend’de kurduğu 6 Adet AC ve 1 Adet DC istasyon ile elektrikli test sürüş araçlarına etkinlik süresince kesintisiz şarj hizmeti sundu.

  Dünyanın en prestijli Formula 1 pistlerinden birine sahip olan Intercity Istanbul Park, geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen V Weekend Festivali ile motor sporlarından koşuya, atletizmden buz hokeyine kadar tüm spor dallarının buluşmasına ev sahipliği yaptı. Festival kapsamında düzenlenen; DJ performansları, simülatörler, drift, akrobasi gösterileri ve çocuklara yönelik etkinlikler katılımcılardan büyük ilgi görürken, en büyük ilgi ise elektrikli araçların test sürüşlerine oldu. 

Elektrikli araçların şarjı hiç bitmesin

V Weekend’de Türkiye’nin dört bir yanından gelen ziyaretçiler tarafından test edilen elektrikli araçlar, Üçay Mühendislik’in Türkiye distribütörlüğünü yürüttüğü EATON marka şarj istasyonlarında şarj edildi. Türkiye’nin ilk ve tek Formula1 pisti olan Intercity İstanbul Park’a kurulan 6 Adet AC ve 1 Adet DC istasyon ile elektrikli araçların şarjlarının hiç bitmemesi hedeflendi. 

Üçay Mühendislik, festivalde 2 farklı alana kurulan standında ise TESLA ve ZOE marka elektrikli araçlarını şarj ederken, elektrikli araç almayı düşünen ya da elektrikli araç sahibi olanlara; şarj istasyonu kurulumu, ücretsiz keşif ve şarj ünitelerinin özellikleri hakkında önemli bilgiler paylaştı. 

Festivalin ana holündeki alanında ziyaretçilere çeşitli hediyeler de dağıtan Üçay Mühendislik, festival coşkusunun doyasıya yaşanmasına da katkı sağladı. 

Bu haber 4717 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'de 75 milyar metreküplük yeni doğal gaz keşfi yapıldığını açıkladı... 20.05.2025
Opel Türkiye’den yılın ilk 4 ayında büyük başarı ... 20.05.2025
Bakan Bayraktar: Günlük petrol ihtiyacımızın % 8'ini Gabar'dan karşılar hale geldik... 20.05.2025
OYAK’ın 65’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi... 20.05.2025
Akkuyu Nükleer, Gençleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliğinde Buluşturdu ... 20.05.2025
ABD'li şirket pil hücrelerini Türkiye'de üretecek... 20.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.