Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

TORA Çevre IFAT EURASIA Fuarı’nda Yoğun İlgi Gördü

Güncelleme :23.02.2017

TORA Çevre, IFAT EURASIA Çevre Teknolojileri Fuarı’nda 16 - 18 Şubat tarihleri arasında ziyaretçilerini karşıladı.
 

TORA Çevre, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 17.06.2011 tarihli 27962 Sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanan Toprak Kirliliğinin Kontrolü ve Noktasal Kaynaklı Kirlenmiş Sahalara Dair Yeterlilik Belgesi Tebliği kapsamında yetkilendirilmiş ve sürdürülebilir çevre uygulamaları konusunda hizmet kalitesini kanıtlayarak en iyilerden olmayı başarmıştır.


 Toprak kirliliğinin kontrolü, kimyasal sızıntı ve döküntülerine acil müdahale, istatistiksel stok mutabakatı, sızdırmazlık testleri, kapalı hacim uygulamaları ve alarm yönetimi konularında verdiği hizmetleri; yağ yakıt ayırıcı seperatör, tank cidar arası kaçak kontrol sistemi, PLLD basınçlı hat elektronik kaçak dedektörü, çevresel sensörler, gaz dedektörleri ve kimyasal emici ürünleri daha iyi tanıtmak amacıyla IFAT EURASIA 2017 Çevre Teknolojileri Fuarı’nda yerini aldı.
 
 İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleşen fuarda TORA Çevre, yeni ürün olan Kingspan Klargester’in EN 858 sertifikalı yağ yakıt ayırıcısını Kingspan Klargester İş Geliştirme Müdürü John Tyrer ile birlikte ziyaretçilerine tanıttı.

Bu haber 4564 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karadeniz'de 75 milyar metreküplük yeni doğal gaz keşfi yapıldığını açıkladı... 20.05.2025
Opel Türkiye’den yılın ilk 4 ayında büyük başarı ... 20.05.2025
Bakan Bayraktar: Günlük petrol ihtiyacımızın % 8'ini Gabar'dan karşılar hale geldik... 20.05.2025
OYAK’ın 65’inci Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi... 20.05.2025
Akkuyu Nükleer, Gençleri 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Etkinliğinde Buluşturdu ... 20.05.2025
ABD'li şirket pil hücrelerini Türkiye'de üretecek... 20.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.