Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

Castrol Türkiye, Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı’na katıldı

Güncelleme :29.04.2019

Yerli kömür üretiminin en çevreci teknolojilerle nasıl artırılabileceğinin tartışıldığı Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı’nda, sektörün sorun ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Fuarda konuşma yapan Castrol Türkiye Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Aslı Yetkin Karagül, Castrol’ün Türkiye’nin sanayicilerine ve üreticilerine sunduğu katma değerli hizmetleri fuar katılımcılarıyla paylaştı.
 

Sektörünün öncü şirketleri arasında yer alan Castrol, düzenlenen önemli organizasyonlarda söz sahibi olmaya devam ediyor. 18 – 19 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirilen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı desteğiyle Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) katkılarıyla 3. düzenlenen Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı’nda, Castrol Türkiye Ukrayna ve Orta Asya Direktörü Aslı Yetkin Karagül dikkat çeken bir konuşma gerçekleştirdi. Yerli kömür üretiminin en çevreci teknolojilerle nasıl artırılabileceğinin tartışıldığı çalıştayda, sektör sorunları üzerine çözüm önerileri masaya yatırılırken Karagül; Castrol’ün kömür, çimento, ağır sanayi ve üretim alanında faaliyet gösteren şirketlere yönelik katma değerli hizmetleri katılımcılarla paylaştı.

‘‘360 derece çözüm ortaklıkları geliştiriyoruz’’


Türkiye’deki güçlü yapısıyla iş ortaklarına sunduğu 360 derece çözümlerden bahseden Aslı Yetkin Karagül, ‘‘Castrol Türkiye olarak 120 yıllık köklü bir kurum mirasının temsilcisiyiz. 150 ülkede faaliyet gösteriyor, bu büyük deneyimi dünyanın dört bir köşesine götürüyoruz. Türkiye’de de çok güçlü bir yapılanmayla yarım asırdan uzun bir süredir varlığımızı sürdürüyor ve 360 derece çözüm ortaklıkları geliştiriyoruz. Bizim işimizin odağında müşterimizin beklentileri ve ihtiyaçları var. Bu yüzden, ana işimizdeki uzmanlığımızı büyütürken, hizmet verdiğimiz müşterilerimize ekstra fayda sağlayacak yöntemler geliştirmenin önemine inanıyoruz. Bu doğrultuda da kendimizi ve hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Geniş ürün gamımız her alan için doğru madeni yağı sunmamızı sağlarken, iş ortaklarımıza sunduğumuz katma değerli çalışmalarımızla da operasyonel maliyetlerini en aza indirmelerine destek oluyoruz. Verimlilik, sürdürülebilirlik ve düşük karbon salımı konusunda öncü bir kuruluş olarak iş ortaklarımıza da bu alanda destek veriyoruz.. Motor yağı dışındaki hizmetlerimizle de olası problemleri öngören çözümler sağlıyoruz. Önleyici bakım hizmetimiz sayesinde ekipmanı revizyona almak ya da parça değiştirmek zorunda kalmadan, düşük maliyetle, koruyucu önlemler sunuyoruz. Castrol olarak sektöre ve iş ortaklarımıza katkı sağlayacak her türlü yeniliğin izinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Bu haber 9540 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.