Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

Havaş Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’na katıldı

Güncelleme :05.11.2019

Yer hizmetleri alanında Türkiye’nin küresel markası Havaş, sektörün önemli oyuncularını bir araya getiren en prestijli organizasyonlardan Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’nda (GHI) yerini aldı. Bu yıl Amsterdam’da kapılarını açan konferansta Havaş, Kuzey Avrupa ve Ortadoğu’daki operasyonlarına ilişkin faaliyetlerini stand ziyaretçilerine tanıttı.
 

Sektördeki bilgi birikimi ve deneyimiyle küresel pazarda Turquality markası olarak büyümesini sürdüren Havaş, bu yıl Amsterdam’da 21’inci kez düzenlenen Uluslararası Yer Hizmetleri Konferansı’nda (GHI) havacılık sektörünün farklı alanlarındaki temsilcilerle bir araya geldi. Havayolu şirketleri ile alt yüklenicilerden oluşan bine yakın katılımcının bulunduğu konferans kapsamında Havaş, yolcu ve bagaj işlemleri, ramp, de-icing, anti-icing, uçak temizlik, yük kontrolü ve haberleşme, uçuş operasyonları, ulaşım, temsil ve gözetim hizmetleri de dahil olmak üzere yolcu ve operasyon hizmetleriyle ilgili tüm faaliyetlerini standında ziyaretçilerine aktardı.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, ‘’Havacılığın farklı alanlarından karar alıcıları bir araya getirerek sektörün gelişimine katkı sağlayan bu organizasyonda yer almaktan mutluluk duyuyoruz. Havaş olarak, Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında Havaş Letonya ve Havaş Suudi Arabistan iştiraklerimizle birlikte portföyümüzde 200’den fazla havayolu şirketi bulunuyor, ve günde yaklaşık 465 bin uçuşun yer hizmetleri operasyonunu üstleniyoruz. Sektördeki 86 yıllık deneyimimizi yeni teknolojiler ve farklı coğrafyalara adaptasyon kabiliyetimizle birleştirerek hizmetlerimize taşıyoruz. Kaliteli, güvenilir ve zamanında hizmet anlayışıyla iş ortaklarımızın performansına katma değer sağlamak odağımızda yer alıyor. Bu doğrultuda, iş ortaklarımızla güçlü sinerji oluşturarak tercih edilen iş ortağı olmaya devam edeceğiz.’’ dedi.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Türkiye'nin en büyük ve en köklü yer hizmetleri kuruluşu olan Havaş; Türkiye’de 31 havalimanında, Letonya’da Riga ve Suudi Arabistan’da Medine Havalimanı’nda hizmet sunuyor. Şirket; iştirakleri ile birlikte yılda yaklaşık 465 bin uçuşa hizmet sağlıyor, ve 860 bin ton kargo ile 100 milyondan fazla bagaj taşıyarak yılda 130 milyonun üzerinde yolcuya hizmet sunuyor. Airport Service Association (ASA) ile IATA Ground Handling Council (IGHC) üyesi olan ve ISAGO sertifikası bulunan Havaş ayrıca, Suudi Arabistan’ın yer hizmetleri lisanslı ilk Türk şirketi unvanını taşıyor.

 

Bu haber 9812 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.