Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Tırsan Treyler'in Ürettiği 2500. Hafif Treyler Gökbora'ya

Güncelleme :05.05.2012

TIRSAN Treyler ürettiği 2500. Mega Hafif Treylerini Gökbora Uluslararası Nakliyat’a teslim etti. Tırsan Treyler Samandıra merkezinde düzenlenen törende Gökbora Uluslararası Nakliyat’a 25 adet Mega Hafif Treyler teslimatı TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu ve Gökbora Uluslararası Nakliyat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Çak’ın katılımı ile gerçekleştirildi.

Ürettiğimiz 2500. Hafif Treyleri Gökbora’ya Teslim Ediyoruz
Tırsan’ın ürettiği 2500. Hafif Treylerimizin Gökbora Uluslararası nakliyata teslimat törenini yapmaktan gurur duyuyoruz diyen Çetin Nuhoğlu ‘Türkiyenin öncü uluslararası nakliye firmalarından biri olan Gökbora Uluslararası Nakliyat 2009 yılından bu yana Tırsan Hafif Treyleri kullanıyor ve ilk kullanımdan itibaren sonraki tüm yatırımlarını da bu araca yönlendirdiler. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ederiz’ dedi.

Gökbora Uluslararası Nakliyat filosundaki Tırsan Hafif Treyler Sayısını 150’ye çıkardı 
Gökbora Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Çak, kuruldukları 1983 yılından bu yana Tırsan ile yürüttükleri olumlu işbirliğini gelecek yıllarda da devam ettirmek isteğinde olduklarını açıkladı. Filolarında toplam 750 araç olduğunu ve 150 tanesinin Tırsan Hafif Treyler olduğunu söyleyen Çak, Tırsan ile ihtiyaçlarını göre geliştirilen treyler ile hep ilklere imza attıklarını açıkladı. Geçmişten günümüze Tırsan’dan satın aldıkları jumbo, kamyon römork, mega, ultra mega, optima gibi araçlar ile rekabetçi hep güç elde ettiklerini bu nedenle Tırsan’a çok teşekkür ettiklerini belirtti.

Şenol Çak ‘Tırsan Treyler Almak Karlı İş’  
Tüm meslektaşlarına Tırsan Hafif treylerleri tavsiye ettiğini belirten Çak ‘Kantar cezalarımızda ve yakıt masraflarımızda önemli oranda düşüşler oldu. Kısaca karlı bir iş yaptığımızı ve doğru karar verdiğimizi söyleyebilirim’ dedi. Tırsan Hafif Treylerlerine 27 ton yükleyebildiklerini, bunun da %10 navlun avantajı sağladığını açıklayan Gökbora Uluslararası Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Çak ‘Gelecekte de birlikte çalışacağız’ dedi.

‘Rekabette Fark Yaratmak için Tırsan Hafif Treyler’
TIRSAN Treyler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu törende yaptığı konuşmada Tırsan’ın yoğun rekabetin yaşandığı taşımacılık sektöründe nakliyecilere avantaj sağlayacak araçlar üreterek sektöre destek olmaya devam edeceğini belirtti.  
Çetin Nuhoğlu ‘Tırsan olarak temel bakış açımız inovasyon, gelişmiş teknolojileri takiptir. Bunu da 2009 yılında kurduğumuz Ar-Ge merkezimiz sayesinde başarılı şekilde yürütüyoruz. Tırsan 35 yıldır kendi teknolojisini geliştiriyor ve geliştirdiği teknolojileri araçlarına uyguluyor. Bu sayede pazara rekabetçi araçlar sunuyoruz. Rekabet inanılmaz boyutlarda ve üreticiler nakliyeciye avantaj sağlayabilirse bu avantaj nakliyecilerimizi rekabette bir adım öne çıkaracaktır. Tırsan işte bunu başarıyor’ dedi.

Yüksek Mukavemetli Çelik Kullanımı
Tırsan’ın, treyler ürün gamı içinde özel bir yere sahip olan hafif treylerlerini üretirken çok özel yüksek mukavemetli çelikler kullandığını belirten Nuhoğlu ‘Bu çeliğin özelliği; uçak ve otomobil endüstrisinden, çelik vinç ve rüzgar tribünlerine kadar sağlamlığın ve uzun kullanım ömrünün çok önemli olduğu alanlarda kullanıyor olmasıdır’ dedi.

 

 

1,5 Ton Avantaj %2 Yakıt Tasarrufu Sağlıyor
Tırsan Hafif Treyler araçlarının rakiplerine kıyasla 1,5 ton daha hafif olduğunu ve bu sayede  araç boşken %2 seviyesinde yakıt tasarrufu sağlandığını vurgulayan Çetin Nuhoğlu ‘%2 Avrupa’ya yapılan beş bin, altı bin km.lik taşımalarda önemli bir tasarruf sağlamaktadır’ dedi.

Çetin Nuhoğlu ‘Net 27 Ton Yükle, Karayolundan Git’ 
Çetin Nuhoğlu ‘Türkiye’nin batı kapılarında farklı regülasyonlardan dolayı istihap hadleri değişmektedir. 40 tonluk istihap haddinde Tırsan Hafif Treylere net 27 ton yükleyebilirsiniz. Bazı ülkelerde istihap haddinden dolayı ise 26 ton yükleyebilirsiniz’ dedi. ‘Bilindiği gibi Avrupa taşımalarında iki alternatif var; karayolu ile yada Ro-Ro hatları kullanılarak taşımacılık. Ro-Ro hattının kullanılma nedeni 2 ton ekstra yükleme avantajını yaratmaktır. Tırsan Hafif Treyleri ile Ro-Ro hattını kullanmadan 26 ton-27 ton ile karayolundan gidebilirsiniz. Tırsan ile bu ekstra yükleme avantajını kullanabiliyorsunuz’ diyerek açıklamada bulunan Nuhoğlu ‘Yurt içi pazarda da son dönemde artan yol kenarı kontrolleri nedeniyle Tırsan Hafif Treylerlerine talep ciddi şekilde artmıştır’ dedi. 

 

 

 

Gökbora Büyümeye Devam Ediyor
Gökbora’nın 2012 yılında da yatırımlarına devam edeceğini söyleyen Şenol Çak, Adana’da 15.000m² üzerine 6.000m² depo alanına sahip tesislerini Ağustos ayında hizmete açacaklarını ve İstanbul Tepeören’de 3 bloktan meydana gelen depolarının inşaatının da devam ettiğini belirtti. 2012 yılının ikinci yarısında treyler ve Temmuz Ağustos aylarından itibaren de çekicilerini yenileme yatırımı yapacaklarını açıklayan Çak ‘En önemli gider kalemimiz yakıttır. Yakıt sarfiyatını en düşük seviyede tutmak hedefimizdir ve bu hedefi sağlayacak araçlar almaya devam edeceğiz’ dedi.

 

Bu haber 6029 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.