Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil Ege’de Büyümeye Devam Ediyor

Güncelleme :26.10.2020

Ege yatırımlarına ağırlık veren Kadoil, bölgedeki 4 yeni istasyonu ile beğeni topluyor.

Kadooğlu Holding bünyesinde faaliyet gösteren Kadoil, ülke geneline yayılmış geniş bayi ağı ile akaryakıt ve otogaz sektöründe başarılı performansını arttırmaya devam ediyor. Bu çerçevede Ege yatırımlarına ağırlık veren şirket bölgedeki 4 yeni istasyonu ile beğeni topluyor. 

 Yatırımlarını her geçen gün arttıran Kadoil, akaryakıt sektöründe yüzde yüz yerli sermaye yapısıyla yurdun dört bir yanında güvenle tüketicilerin yolunun üstünde olmaya devam ediyor. 

 İlçe ve şehir merkezlerindeki istasyonları, gözde lokasyonları ile tüketicilerinin daima yakın olmayı hedefleyen Kadoil, Kadooğlu Holding’in güçlü ticari yapısı ve güvenirliği ile her zaman tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

 Gerçekleştirdiği yatırımlarla Ege Bölgesi’ndeki gücünü sağlamlaştıran şirket, Denizli Sarayköy’de Cengiz Akaryakıt, Manisa Alaşehir’de ikinci istasyonu ile aileye katılan Cipet Akaryakıt, Afyonkarahisar Dinar’da Selami Uluşan Akaryakıt ile  ile başarılı iş birlikteliklerini sürdürmeye devam ediyor. Kadoil ailesi ile yoluna devam kararı alan bayilerimiz otogaz hizmeti için yine Kadoil’in LPG markası Kadogaz ile tüketicilerine hizmet veriyor. Dört adadan oluşan istasyonlar tüketiciler tarafından beğeni toplayan market hizmeti ile de öne çıkıyor.   

 Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan Kadoil Yatırım Müdürü Ozan Okan, “Değişen dünya ve ülke gündemini göz önünde bulundurarak güncellediğimiz stratejiler ile ilerliyoruz. Hedefimiz bayilerimiz ile istikrarlı bir şekilde büyümeye devam etmek. İstasyon ağımızı şehir merkezleri ve gözle lokasyonları hedefleyerek her geçen gün genişletiyoruz. Kadoil markasının değerini tüketicilerimiz gözünde pekiştirecek, onların sadakatine karşılık verebilecek bayilikler yapıyoruz. Yeni dönemde de hizmet ve güven en büyük öncelimiz, istasyon sayımızı Ege Bölgesi başta olmak üzere Türkiye’nin bütün bölgelerinde homojen bir yapı ile yatırım hedeflerimizi gerçekleştirmeye devam edeceğiz. “ dedi. 

Selami Akaryakıt yetkilisi Selami Uluşan, “Kadoil markasına geçtikten sonra bir önceki dağıtım şirketinden kazandığımın iki katını kazanmaya başladım. İstasyonumu daha önce Kadoil bayrağı ile faaliyete geçirmediğim için çok pişmanım.”dedi. 

 Cipet Akaryakıt yetkilisi Engin Cihanoğulları ise “Uzun yıllardır bu sektörün içindeyiz. Kadoil ile çalışmaya başladığımda sonra bir sonraki istasyonum yapıp aşamasındaydı. Hiç düşünmeden ikinci istasyonumu da Kadoil bayrağı ile hizmete sundum.   

 Cengiz Akaryakıt, yetkilisi Bahri Uysal “Gerçekleştirdiği yatırımlar, bayisinin arkasında duruşu ile her zaman beraber çalışmak istediğim bir şirket Kadoil. Bu dönemde bayiler için eşi bulunmaz bir dağıtım şirketi olduğunu düşünüyorum ve bütün sektöre tavsiye ediyorum. Bana inanan Kadoil yönetimine teşekkür ederim.”  

 Kadoil, tüketicilerine sunduğu hizmetleriniTürkiye’nin bütün şehirlerine ulaştırma hedefi ile büyüme stratejisine yeni istasyonlar ekleyerek devam ediyor. 

 

 
 

Bu haber 5916 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.