Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Ayyıldız Grup, 30 adet Volvo Trucks ile filosunu güçlendirdi

Güncelleme :15.01.2021

İnşaat sektörünün birçok alanında hizmet veren, aynı zamanda akaryakıt istasyonları da olan Ayyıldız Grup tercihini; gücü, dayanıklılığı ve verimliliği ile öne çıkan Volvo Trucks markasından yana kullandı.  Firma, ilk Volvo Trucks siparişinde 30 adet Volvo FM500 tercih etti.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, 30 yıldır müşterilerine hazır beton, taş ocağı, kum ocağı, yol taahhüt işleriyle inşaat sektörünün birçok alanında çözüm sunan Ayyıldız Grup’a 30 adet Volvo FM500 teslimatı gerçekleştirdi. 1915 Çanakkale Köprüsü otoyol yapımı çalışmalarını da devam ettiren Ayyıldız Grup’un, 6 farklı noktadaki hazır beton santrali, 3 adet taş ocağı, 2 adet kum ocağı ve akaryakıt istasyonları da bulunuyor. Şirket, 280 araçlık geniş filosuna ilk kez dahil ettiği ve ağırlıklı otoyol hafriyat işlerinde kullanacağı Volvo FM500 kamyonları sağlamlığı, yakıt tasarrufu ve gücü sebebiyle tercih etti. Volvo Trucks’ın sunduğu çözüm odaklı hizmet yaklaşımı da firmanın tercihinde etkili oldu. 

Teslimat, firma ortakları Ali Ayyıldız ve Gökhan Ayyıldız ile Volvo Trucks Ülke Müdürü Utku Uzun ve Volvo Trucks Saha Satış Müdürü Ufuk Ulus’un katılımıyla gerçekleşti. 

Bu alımla birlikte, filolarında ilk kez Volvo Trucks markasını tercih ettiklerini belirten Ayyıldız Grup ortaklarından Ali Ayyıldız: “Yüksek performans ve verimlilikle çalışan, maliyet açısından da bize avantaj sunan bir marka arayışı içindeydik. Volvo Trucks’ın sağlamlığıyla birçok büyük projede kendini kanıtlamış olduğunu biliyoruz. Üretkenliği artıran, yakıt tasarrufu sağlayan ve yüksek güvenlik özellikleri sebebiyle Volvo Trucks markasıyla çalışmak tercihimizde etkili oldu” dedi.

Volvo Trucks’ın ayrıcalıklı hizmetlerinden duydukları memnuniyeti dile getiren şirket ortaklarından Gökhan Ayyıldız ise şunları ekledi: “Bizim için kullandığımız araçların performansının yanı sıra, markanın yaklaşımı da oldukça önemli. 2020 yılı hepimiz için zorlu bir yıl oldu. Böyle bir yılın ardından Volvo Trucks’ın çözüm odaklı ve olumlu yaklaşımlarının yanı sıra, güvenilir bir marka oluşu tercihimizde etkili oldu. İlerleyen dönemde de iş ortaklığımızı devam ettirerek filomuzda Volvo Trucks markalı araçların sayısını artırmak istiyoruz” dedi.

Volvo Trucks Ülke Müdürü Utku Uzun ise “Amacımız yalnızca araç satmak değil, müşterilerimizin her ihtiyaçlarında onların çözüm ortağı olmak. Satışın yanı sıra, satış sonrası hizmetlerimizle de her zaman Ayyıldız Grup’un yanında olacağız” dedi.

Volvo FM500, yüksek performans ve yakıt tasarrufu özelliklerinin yanı sıra; çift şasi, yüksek hızlı PTO, 13 litre motor hacmi, 500 HP beygir gücü ve 375 kw güçlü motor freni gibi özellikleriyle öne çıkan bir ürün. Sürücü konforu ve yüksek güvenlik özellikleriyle de zorlu çalışma koşullarında yüksek performans sergiliyor.

Bu haber 2860 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.