Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü ve ASİS Otomasyon İş Birliği Devam Ediyor

Güncelleme :09.02.2021

TİGEM’in akaryakıt ekipman ve istasyon revize işleri Asis’in grup firmalarından, endüstriyel tesis ve akaryakıt istasyonlarının kurulumunda deneyimli kadrosu ve tecrübesiyle adından söz ettiren  “TBS Enerji” tarafından gerçekleştirilmiştir.

2018 yılında Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü‘nün Ankara Gazi Sosyal Tesislerinde bulunan akaryakıt istasyonuna Petech Akaryakıt Otomasyon Sistemi kurulması ile başlayan TİGEM ve Asis Otomasyon iş birliği verimli bir şekilde devam etmektedir.

 Şanlıurfa/Ceylanpınar Tarım İşletmesi Müdürlüğüne ait Merkez, Beyazkule ve Gümüşsu İşletmelerinde bulunan 3 adet akaryakıt istasyonu ile 4 adet seyyar akaryakıt tankerine Petech Akaryakıt Otomasyon Sistemi kurulmuş ve devamında Eskişehir Mahmudiye İlçesinde bulunan Anadolu Tarım İşletmesi, Ankara Polatlı Tarım İşletmesi ile Kırşehir Boztepe İlçesinde ve Malya Tarım işletmesi Müdürlüklerinde bulunan 3 adet Akaryakıt İstasyonu ile 3 adet seyyar akaryakıt tankerine Petech Akaryakıt Otomasyon Sistemi kurulmuştur. Kurulan bu otomasyon sistemleri ile akaryakıt dağıtımları verimli bir şekilde devam etmektedir.

 TİGEM’ de toplamda 6 adet akaryakıt istasyonu ile 7 adet seyyar akaryakıt tankerine Petech Akaryakıt Otomasyon Sistemi ve 1.200 araçlık (traktör, iş makinası, kamyon, binek araç, jeneratör vb.)  filosuna Cyber TTS Taşıt Tanıma Sistemi kurulmuştur. Ek olarak kurulan Merkezi yönetim Sistemi ile TİGEM akaryakıt tüketimlerini ve akaryakıt alımlarını 7/24 online olarak takip etmektedir. 

TİGEM’in akaryakıt ekipman ve istasyon revize işleri Asis’in grup firmalarından, endüstriyel tesis ve akaryakıt istasyonlarının kurulumunda deneyimli kadrosu ve tecrübesiyle adından söz ettiren  “TBS Enerji” tarafından gerçekleştirilmiştir. Ek olarak yine TİGEM’in istasyonlarında kullanılan pompalar Türkiye’nin ilk, yerli ve milli mekanik pompalarının üreticisi olmasının ardından, yine ilk yerli ve milli elektronik akaryakıt pompa üreticisi ve Asis Otomasyon’un grup firması “MEKSER” tarafından tedarik edilmiştir. 

Asis Otomasyon, projenin devamı niteliğinde olan Amasya/Gökhöyük Tarım İşletmesi Müdürlüğü için akaryakıt istasyonu otomasyon kurulumları keşiflerini de tamamlamış bulunmaktadır.  

 Konu ile ilgili açıklama yapan TİGEM Makine ve İnşaat Daire Başkanlığı Tesis Bakım ve İşletme Şube Müdürü Tamer Ersoy istasyonlarında kullandıkları Asis ürünlerinden genel olarak memnun olduklarını ve bu sistem sayesinde verimliliklerinin arttığını belirtti. 

Merkezi yönetimin öneminin altını çizen Ersoy, bu sayede akaryakıt giderleri ve filoları üzerinde tam kontrol sağladıklarını belirtti. 

TİGEM Akaryakıt Otomasyonları Teknik Sorumlusu Yunus Bolat,   ilerideki günlerde Türkiye genelindeki TİGEM İşletmelerinin tamamının, otomasyon sistemlerine dâhil edilmesini hedeflediklerini ve böylelikle kurum; tasarruf etmeye devam edecek ve böylece akaryakıt stoklarının, sarfiyatlarının kontrolü ve takibi düzenli olarak sağlamış olacak, dedi. 

Asis, Kamu satışları sorumlusu Kortan Kaltakıran ise TİGEM ve birçok kamu kurumunun Asis Otomasyon’u tercih etmesinin altında yatan nedenin Asis’in Ar-Ge yeteneği olduğunu belirterek, bu özelliğimizden ötürü müşterilerimize sürekli inovatif bir yaklaşımla ürün sunmaktayız dedi. Ek olarak Asis’in satış sonrası hizmetlerine de dikkat çeken Kaltakıran, ASİS teknik ekibimiz, yetkili servislerimiz ve bayi ağımızın eşsiz iş birliği ve çözüm ortaklığı neticesinde, tüm Türkiye’de 7/24 canlı çağrı merkezimizle, kamu ve özel kuruluş müşterilerimizin sorunlarına, İSEÇ kuralları dâhilinde, zamanında müdahale ve yönlendirmeleri eksiksiz olarak karşılamaktayız, dedi. 

Bu haber 3218 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.