Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Daha İyisini İsteyenlere IFAC Frigorifik Treylerde Daha Çok Kalite ve Verimlilik Sunuyor

Güncelleme :09.11.2012

 Frigorifik panel üretiminde teknoloji lideri olan IFAC, Türkiye’de filolarda yerini almaya başlıyor. IFAC frigorifik treyleri, sağlamlığı ve sağladığı ısı izolasyonu ile rakiplerinden ayrılıyor. Bir yılı aşkın bir süredir IFAC ürünlerinin filolarda test edildiğini belirten Recep Serin, frigorifik treylerde en önemli konunun panel ve yalıtım teknolojisi olduğunu belirterek IFAC ürünlerinin tartışılmaz bir teknolojik üstünlüğü olduğunu söyledi.

31 yıldır frigorifik panel üretiminde teknoloji lideri olan IFAC, yenilikçi ve sektöre yön veren firma olarak öne çıkıyor. İtalya’da üretim merkezi bulunan ve dünyanın dört bir yanına ürün ihraç eden IFAC, yıllık 30 bin adetlere varan üretim kapasitesiyle dünyanın en önemli şirketleri arasında yer alıyor. 

Nakliyeci sağlamlık ve verimlilik istiyor

Nakliyecilerin her geçen gün artan verimlilik ihtiyacına yönelik ürünler sunan IFAC’ın en belirgin özelliği daha az enerji ile daha çok yalıtım sağlaması. Bu sayede nakliyeciler daha fazla kazanç sağlarken aynı zamanda ürünlerini daha kaliteli ortamlarda taşıma imkanına kavuşuyor.  

Başta  frigorifik treyler ve kamyonüstü için üretilen HACCP sertifikalı paneller, güneş-yağmur-kar gibi dış etkenlere karşı son derece dayanıklı. Treylerin içinde çift kat ve farklı yükler için yükleme imkanı sağlayan bölümler yer alıyor. Paneller sahip olduğu teknoloji sayesinde kolay temizlenebiliyor ve tamir edilebiliyor. 

IFAC teknolojisine sahip treylerlerin satış ve satış sonrası hizmetleri Serin tarafından gerçekleştirilecek. IFAC frigorifik treylerinde yürür aksam ve şasi de Serin imzası taşıyacak. Özellikle zorlu yol şartlarında en iyi sonucu veren Serin şasi teknolojisi sağlamlığı ve hafifliğiyle nakliyecilere en iyi birleşimi sunuyor.

 

Alt taban forklift yüklemelerine göre sağlamlaştırılmış ve kaymaları önleyen tasarıma sahiptir. Yine aynı şekilde ısı dağılımını en iyi şekilde sağlayacak ön panelde davlumbaz yer alıyor. Üst tabanda yer alan branda ile üniteden gelen soğuk hava daha hızlı şekilde ön tarafa ulaştırıyor.  

 

 

 

 

Herkes IFAC’ı istedi onlar Serin’i seçti

Serin Yönetim Kurulu Üyesi Recep Serin, Türkiye’de birçok firmanın ülkemize getirmek istediği IFAC’ın Serin’i seçtiğini dile getirerek, “Herkes IFAC’ı istedi ama IFAC yetkilileri Serin’i seçti. Bu Serin’in uluslararası arenada sağladığı konumu çok iyi anlatıyor” dedi. Frigorifik treyler en önemli konunun panel ve yalıtım teknolojisi olduğuna değinen Serin, IFAC’ın bu anlamda tartışılmaz bir üstünlüğünün olduğunu söyledi. Yapılan testlerde IFAC panellerinin en iyi yalıtımı sağladığına değinen Serin, konu hakkında şunları söyledi: “IFAC, ATP sertifikaları için yapılan bağımsız testlerde Türkiye ve Avrupalı rakiplerine göre en iyi yalıtım derecesine sahip. Bu şu demek: Nakliyeci bu teknoloji sayesinde treyleri daha az yakıtla daha çok soğutabilecek. Frigorifik treylerde kalite ve verimlilik isteyen nakliyecilere çok önemli bir katkımız olacak. Türkiye gibi soğuk zincire çok ihtiyacı olan bir ülkede IFAC ürünleri aranılan bir ürün olacak”

IFAC Türkiye’nin en büyük filolarında test edildi

Frigorifik treyler konusunda yıllardan beri müşterilerin taleplerini dinlediklerini belirten Serin, farklı panel üreticilerini müşterilerine sunduklarını ama IFAC’ın nakliyecilerden tam not aldığını dile getirdi. Serin, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’nin en büyük soğuk zincir taşımacıları IFAC’ı filolarında test ettiler. Bir yılı aşan bu deneme süresinde IFAC’ın nakliyecilerin bütün taleplerini karşıladığını gördük. Türk nakliyecisi ve halkı bu kaliteyi hak ediyor.”

 

Bu haber 6095 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
BİM 18. GES Yatırımını Devreye Aldı ... 24.04.2024
Avrupa Parlamentosu, Enerji Şartı Anlaşması'ndan çıkılmasını onayladı... 24.04.2024
TREDER depremzede öğrencilere akıl ve zeka oyunları dağıttı... 24.04.2024
Mercedes-Benz Türk, Endüstri 4.0 Teknolojileri ile Standartları Aşıyor!... 24.04.2024
Uludağ Enerji 23 Nisan’ı afet bölgesindeki çocuklarla kutladı ... 24.04.2024
Iveco Group’un yeni CEO’su Olof Persson Temmuz 2024’te görevde... 24.04.2024
Tüpraş, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı 12. Kez Düzenlediği Çocuk Şenliği ile Kutladı... 24.04.2024
SEDAŞlı çocuklar 23 Nisan’ı coşkuyla kutladı... 24.04.2024
Aytemiz Kayseri Bayileri, 23 Nisan'da Engelli Çocuklar İçin Özel Bir Etkinlik Düzenledi... 24.04.2024
Çin, petrol ve doğal gazda ‘rezerv zengini’... 24.04.2024
Türkiye'de elektrikli araç satışları 2023'te 8 kattan fazla arttı... 24.04.2024
ICCI Fuarı’nda enerji sektörüne yenilenebilir enerji müjdesi... 24.04.2024
Rosatom’dan bilim insanları, onkolojik ve fonksiyonel hastalıkların teşhis ve tedavisine yönelik yeni bir teknoloji geliştirdi... 24.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.