Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

Aras Kargo 23 Nisan coşkusunu gökyüzüne taşıyor

Güncelleme :25.04.2021

Aras Kargo, çocuklara özel bir etkinlikle 23 Nisan coşkusunu gökyüzünde yaşatıyor. Aras Kargo’nun çalışanlarının çocuklarına ve sosyal medyada düzenlediği çekiliş ile takipçilerine armağan ettiği “Yaşasın 23 Nisan” mesajı taşıyan binlerce uçurtma, çocukların bayramına neşe kattı.

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çalışanlarının çocuklarına ve sosyal medyadan düzenlediği çekiliş ile takipçilerine armağan ettiği özel uçurtmalarla kutluyor. Pandemi nedeniyle fiziksel etkinliklerin gerçekleştirilemediği koşullarda 23 Nisan’ın coşkusunu, gururunu çocuklara yaşatmak ve yarın geleceği taşıyacak çocukların, bugün mutluluğu göklere taşımaları için hayata geçirilen organizasyon kapsamında Aras Kargo çocuklar için 23 Nisan’a özel uçurtmalar hazırladı. 

Pandemi kısıtlamaları döneminde, dünyada yalnızca Türkiye’nin çocuklarına armağan edilmiş bu özel günün önemini ve anlamını çocuklara daha iyi hissettirmek amacıyla düzenlenen etkinlik için el birliğiyle hazırlanan, üzerinde 23 Nisan’a özgü mesajların yer aldığı binlerce uçurtma, bayrama neşe kattı. 

“23 Nisan coşkusunun doyasıya yaşanmasını diliyoruz” 

23 Nisan etkinliği hakkında konuşan Aras Kargo Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Billur Burkutoğlu, “23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ulu önder Atatürk’ün tarihimizin dönüm noktalarından biri anısına çocuklara armağan ettiği, dünyada eşi, örneği olmayan çok özel bir gün. Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın en değerli simgelerinden biri. Bu bayramımızın anlamını ve önemini çocuklarımıza hissettirmek, bu coşkunun ve sevincin nesilden nesile geçmesine öncülük etmek hepimizin görevi. Pandemi sebebiyle kutlamaların yapılamadığı bu koşullarda çocuklarımıza 23 Nisan duygusunu yaşatacak ve aynı zamanda eğlenmelerini sağlayacak bir çalışma yapmak istedik. Hayata geçirdiğimiz bu çalışma ile sosyal medyadan aldığımız sıcak ve olumlu mesajlar bizi çok mutlu etti. 23 Nisan coşkusunun doyasıya yaşanmasını diliyoruz. Bu amaçla, 16 bine yakın çalışanımızın çocuklarına ve sosyal medyadan düzenlediğimiz çekiliş ile takipçilerimize 23 Nisan için özel üretilmiş uçurtmalardan armağan ettik. Binlerce uçurtma ile bayramımızı gökyüzünde kutlamayı, aynı zamanda da günümüzün çocuklarını uçurtmayla tanıştırmayı arzu ettik. Sağlıklı ve huzurlu bir şekilde bir arada kutlayacağımız nice bayramlar diliyor, tüm çocukların ve yetişkinlerin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

Bu haber 2232 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.