Haber Ekonomi


Haberler > Doğalgaz Başlıkları

Vaillant “Isıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği” seminerlerine devam ediyor

Güncelleme :02.12.2013

 Vaillant Sistem Çözümleri Departman Müdürü Burak Sarı tarafından, Bursa, Ordu ve Trabzon İlleri Makine Mühendisleri Odası şubesinde gerçekleşen seminerler, sektör profesyonellerinden yoğun ilgi gördü. 

Vaillant, Türkiye genelinde Makine Mühendisleri Odası şubeleri ile birlikte organize ettiği “Isıtma Sistemlerinde Enerji Verimliliği” ve bu sistemlere entegre olabilen “Güneş Enerjisi” ve “Isı Pompası” sistemlerine yönelik seminerler ile makine mühendisleriyle bir araya gelmeye devam ediyor.

Vaillant Sistem Çözümleri Departman Müdürü Burak Sarı tarafından, Bursa, Ordu ve Trabzon İlleri Makine Mühendisleri Odası şubesinde gerçekleşen seminerler, sektör profesyonellerinden yoğun ilgi gördü. 

Isıtma sistemlerinde verimlilik odaklı düzenlenen seminerler üç ayrı modül olarak veriliyor: 

Birinci modül; Isıtma sistemleri verimlilik, yoğuşmalı kaskad sistemler, sistem planlama, tesisat ve baca kriterleri. 

İkinci modül; Güneş Enerjisi sistemleri, 

Üçüncü modül;  Isı pompası sistemleri.

Seminerlerde, katılımcılara birinci modül: Isıtma sistemlerinde verimlik, Avrupa’daki standartlar ve yeni gelişmeler, Türkiye’deki kanun ve mevzuatlar, yoğuşmalı kaskad sistemler cihaz planlama, tesisat ve baca tasarım kriterleri gibi konularda geniş bilgi verildi.  

Daha verimli sistemler hakkında bilgi vermek, son teknolojileri aktarmak ve doğru sistem ve tesisat planlama konusunda bilinç oluşturmak amacıyla düzenlenen bu seminerler yıl boyunca diğer illerde de gerçekleştirilecek. 

Bu haber 3578 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Chery Aimoga Robotları Akıllı Etkileşimin Geleceğini Yönlendiriyor!... 12.02.2025
Rus doğal gaz şirketi Novatek'in net karı 553 milyar ruble... 12.02.2025
Aytemiz İstasyonlarında Sevgililer Günü’nde ikinci illy kahve hediye... 12.02.2025
TEMSA’dan ‘dört dörtlük’ büyüme... 12.02.2025
Enerjisa Enerji’den rekor tahvil ihracı... 12.02.2025
Brisa, Mobilite Liderliğine Giden Yolda Organizasyonunu Güçlendiriyor... 12.02.2025
Kâmil Koç, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi'nin resmi ortağı oldu... 12.02.2025
Mercedes-Benz She’s Mentorıng Programı, Geleceğin Kadın Liderlerini Destekliyor ... 12.02.2025
OPEC'in ham petrol üretimi ocakta günlük 121 bin varil düştü... 12.02.2025
Bakan Bayraktar: Türkmen gazının tedarikiyle Türkiye'deki kullanıcılara sunacağız... 12.02.2025
Enerji şirketleri, AB'den "gaz fiyatlarını sınırlamaması" talebinde bulundu... 12.02.2025
Türkiye ile Endonezya arasında enerji ve madencilikte işbirliği zaptı imzaladı... 12.02.2025
Rosatom Moskova Bölgesinde Yedi Elektrikli Şarj İstasyonu Açtı... 12.02.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.