Haber Ekonomi


Haberler > Madeni Yağ Başlıkları

Petrol Ofisi maxima Merkezleri şimdi sizi “10 Özel Hizmet” ile daha ileriye taşıyor

Güncelleme :03.01.2014

Petrol Ofisi maxima Merkezleri’nde sunulan kontrol ve değişim hizmetlerinin sayısı 10’a ulaştı.  

Petrol Ofisi maxima Merkezleri’ne  gelen binek araç sahipleri ücretsiz 10 özel kontrol ve değişim hizmetinden yararlanıyor ve yola eksiksiz devam etme fırsatını yakalıyor.   

Türkiye akaryakıt dağıtım ve madeni yağ sektörünün lideri Petrol Ofisi`nin, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile faaliyetlerini sürdüren maxima Merkezleri’nde “10 Özel Kontrol ve Değişim Hizmeti” sunulmaya başlandı. Petrol Ofisi maxima Merkezleri “10 Özel Hizmet” kapsamında, araçların hayati önem taşıyan aksamları, ücretsiz olarak kontrol ediliyor ve gerekli değişimler yapılarak binek araç sürücüleri yollarına artık daha da güvenle devam ediyor. 

Hızlı, ekonomik ve çevreci hizmet prensibiyle oluşturulan maxima Merkezleri’nde sunulan ücretsiz motor yağı ve antifriz kontrol ve değişimlerine sekiz yeni hizmeti daha eklendi. Bu kapsamda aracın motor yağı, filtre, antifriz, cam suyu, radyatör suyu, silecek lastiği, lastik ve akü kontrolü yapılırken, gerekli ekleme ve/veya değişim tespit edildiğinde araç sürücüsü uyarılıyor. Sürücünün onayı doğrultusunda gerekli değişimler Petrol Ofisi güvencesiyle maxima Merkezi madeni yağ uzmanları tarafından ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca madeni yağ uzmanları, elektrik ve hidrolik sistemlerinin kontrollerini de yine ücretsiz olarak yapıyorlar ve herhangi bir durumda sürücüleri en kısa sürede araçlarını servise götürmeleri için bilgilendiriyorlar. Müşteri memnuniyeti için hizmette sınır tanımayan Petrol Ofisi’nin “10 Özel Hizmeti” Türkiye genelinde 94 Petrol Ofisi istasyonundaki maxima Merkezleri’nde hayata geçmiş bulunuyor ve bu hizmetlerin sunulduğu maxima Merkezi sayısı her geçen gün artıyor. 

Yaklaşan soğuk kış günleri öncesinde, araçların temel kontrollerini hiçbir ücret ödemeden yaptırmak isteyen kullanıcıların Petrol Ofisi maxima Merkezleri’ni ziyaret etmesi yeterli oluyor. Böylece akaryakıt almak üzere istasyona gelen araç sahipleri, araçlarının yağ kontrolü veya değişimini temiz ve konforlu bir ortamda en ileri teknolojiyle üretilen Petrol Ofisi Madeni Yağları ile yaptırma fırsatı buluyorlar. “10 Özel Hizmet”in sunulduğu Petrol Ofisi maxima Merkezleri listesine www.petrolofisi.com.tr adresinden ulaşmak mümkün.

Bu haber 4258 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.