Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil’den Görkemli Açılış

Güncelleme :14.08.2014

 Kadoil 325. Bayisini Tokat’ta Hizmete Açtı.

Akaryakıt dağıtım sektörünün hızlı büyüyen firması Kadoil, ayağını gazdan çekmiyor. Türkiye genelindeki şehir merkezi istasyon sayısını her geçen gün arttıran Kadoil, 325. bayisini Tokat’ta hizmete açtı. 

Akaryakıt liginde ilk 10’a girerek sektörün devleri arasındaki yerini alan Kadoil, büyüme atağını istikrarlı bir şekilde sürdürüyor. Kadoil’in, 02 Ağustos 2014 tarihinde Tokat’ta açılışını gerçekleştirdiği yeni istasyon açılışı adeta gövde gösterisine dönüştü. Tokat şehir merkezindeki istasyon açılışına Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Üyesi Şanser Kadooğlu, Kadoil Genel Müdür Yardımcısı Çağdaş Demirağ, Kadoil Anadolu Bölgeler Müdürü Ahmet Tanyeri, Kadoil Bölge Müdürü Soner Şahin, Siyasi Partilerin İl Başkanları ile Şoförler Odası Başkanları katıldı.

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, hedeflerinin 2015 yılı sonunda 500 şehir merkezi istasyona ulaşmak olduğunu söyledi.

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu’da akaryakıt istasyonunun açılışında Kadoil’in büyümeye devam ettiğini belirterek; “Bugün, Tokat şehir merkezinde yeni bir istasyonumuzun daha açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu bayimizle birlikte 325. bayiye

ulaşmış olduk. Türkiye’nin her bölgesinde en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz.  Tüm çalışanlarımız, iş ortaklarımız ve dostlarımızla Kadoil Ailesi her geçen gün biraz daha büyüyor ve Türkiye'ye değer katmaya devam ediyoruz.” dedi.

Kadooğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tarkan Kadooğlu, yapılan konuşmaların ardından, akaryakıt istasyonunun kurdelesini davetlilerle birlikte keserken, kendilerini yalnız bırakmayan herkese tek tek teşekkür etti.

Tokat Elif Petrol sahibi Mustafa Yıldız açılışta yaptığı konuşmada aile olarak birçok iş dalında faaliyet gösterdiklerini fakat akaryakıt işinin ana meslekleri olduğunu söyledi. Yıllardır Tokat merkezde yabancı şirketlerin bayiliğini yaptıktan sonra Kadoil’e geçiş yaptıklarını o günden itibaren de aile sıcaklığı bularak istasyon satışlarının artığını dile getirdi. Açılışa özel uyguladıkları %12 indirim kampanyasını belirli dönemlerde Tokat haklına sunacaklarını söyleyen Yıldız; istasyonun herkese hayırlı olmasını diledi. 

Kadoil Genel Müdür Yardımcısı Çağdaş Demirağ; her hafta yeni bir şehir merkezi istasyonunun açılışında olmanın inanılmaz keyifli olduğunu ifade etti. Çağdaş Demirağ sözlerine şöyle devam etti: “Yönetim ve tüm ekibimiz hedeflerimize inanmış bir şekilde, belirlediğimiz doğrultuda sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bu açılışta da bölgedeki tüm bayilerimizi burada birlikte görmek, bayilerimiz ile büyük bir aile olduğumuzun ve aynı hedefe birlikte ilerlediğimizin en büyük göstergesidir.”

Bu haber 6479 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerji Sektörünün Kilit Oyuncusu Beta Enerji Büyüme Yolculuğuna Devam Ediyor... 10.05.2024
CW Enerji Güneş Panelleri İle Yat ve Karavanlarda Elektrik Üretmek Çok Daha Kolay... 10.05.2024
Mehmet Öğütçü: “Önemli olan sürdürülebilir, kesintisiz enerjiyi sağlamak”... 10.05.2024
Anadolu Isuzu’dan Avantajlarla Dolu Yaz Bakım Kampanyası... 10.05.2024
Eyüp Lojistik Filosunu 110 Adet Iveco S-Way Çekici İle Büyüttü... 10.05.2024
Bakan Bayraktar, Amerikan şirketlerini Türkiye'de yatırım yapmaya davet etti... 10.05.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.