Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

OKT Trailer’dan Anlamlı Karne Hediyesi

Güncelleme :13.06.2015

Aydın'da örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atan OKT Trailer, öğrencilerin daha modern ve çağdaş standartlarda eğitim almalarını sağlamak için yenilediği Mimar Sinan OKT Akademi Sınıfı'nı düzenlenen törenle açılışını gerçekleştirdi.
 

OKT Trailer, Geleceğim Benimdir isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin proje sınıfını yenileyerek eğitim dünyasına kazandırdı.
Aydın'da örnek bir sosyal sorumluluk projesine imza atan OKT Trailer, öğrencilerin daha modern ve çağdaş standartlarda eğitim almalarını sağlamak için yenilediği Mimar Sinan OKT Akademi Sınıfı'nı düzenlenen törenle açılışını gerçekleştirdi.
Açılış törenine Aydın İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alaattin Yalçınkaya, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Sami Yavuz, OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, Aydın Genç İşadamları Derneği Başkanı Gökhan Pehlivan, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Açılış töreninde konuşma yapan Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özmen, bir sanayi firması olmasına rağmen OKT Trailer'ın eğitime yaptığı yatırım ve desteğin diğer firmalara da örnek olması gerektiğini belirterek eğitim camiası adına firmaya teşekkür etti. Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin en iyi şekilde yenilenen sınıftan yararlanacağını belirten Okul Müdürü Sami Yavuz, OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş'a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi sundu.
Eğitimin, tüm insanlığın olmazsa olmaz bilgi kültürü olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan OKT Trailer Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş, "İnsanoğlunun kendisine, ailesine ve yaşadığı topluma faydalı olabilmesi için öncelikle eğitim ve öğretime ihtiyaç vardır. Bundan dolayıdır ki, gelişmiş ülkeler maddi olanaklarının büyük çoğunluğunu eğitim kurumları için ayırmaktadırlar. OKT Trailer olarak ticari hayatımıza başladığımız günden itibaren en önemli sermayemiz insan kaynağıdır. Şirketimiz, nitelikli insan gücü yetiştirilmesi kapsamında bir çok konuda hizmet içi eğitimler vermektedir. Bununla beraber, eğitim odaklı sosyal sorumluluk projelerimiz ile sosyal kalkınmaya da katkı sağlamaya devam ediyoruz" dedi.
Genç neslin daha nitelikli yetişmesinin hayati önem taşıdığını ve ülkenin refah seviyesinin artmasının eğitimden geçtiğine inandıklarını ifade eden Maraş, "Bu sebeple Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bizim için ayrı bir yeri ve önemi vardır. Okulumuzla iş birliği sayesinde Mimar Sinan Akademi Sınıfı'nı oluşturduk. Öğrencilerimizin bundan sonra daha çağdaş standartlarda eğitim ve öğrenim hayatlarına devam edeceklerdir. Buradan sizlere bir müjde daha vermek istiyorum. Okulumuzdaki sosyal sorumluluk projelerimiz önümüzdeki dönemlerde de devam edecektir. Eylül ayında gerçekleştireceğimiz lansman ile projelerimizi sizler ile paylaşacağız. Bu çalışmalarımızda bizlere verdiği destekten dolayı Sayın Müdürümüz Sami Yavuz’a teşekkür eder, sınıfımızın; okulumuza ve Aydınımıza hayırlı olmasını dilerim." dedi.
Yapılan konuşmaların ardından karne hediyesi olarak OKT Akademi Sınıfı'na kavuşan öğrencilere karneleri de verildi.
 

Bu haber 3512 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.