Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

BP Türkiye, Avrasya Güvenlik ve Trafik Fuarı’nı destekledi

Güncelleme :20.11.2015

BP Türkiye,  12-14 Kasım tarihleri arasında Ankara Congressium (ATO) Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen  Avrasya Güvenlik ve Trafik Fuarı’nı destekledi.

 

Avrasya Güvenlik ve Trafik Fuarı, 12-14 Kasım tarihleri arasında Ankara Congressium (ATO) Kongre ve Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Bu yıl 6.sı yapılan “Trafik ve Güvenlik Sempozyumu” ve “2. Uluslararası Katılımlı Avrasya Güvenlik ve Trafik Fuarı”,  T. C. İçişleri Bakanlığı, T.C. Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nün katkılarıyla gerçekleştirildi.  BP Türkiye’nin 6 yıldır desteklediği etkinlik, bu yıl “Trafik ve Trafik Güvenliği”, “Kamu Güvenliği”, “Güvenli Şehirler” olmak üzere üç ana konuya odaklandı.

BP faaliyette bulunduğu tüm ülkelerde çalışmalarını Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik (SEÇ-G) ilkeleri doğrultusunda yürütüyor. Türkiye’de yürüttüğü sosyal sorumluluk çalışmalarında ise Yol Güvenliği çok önemli bir yer alıyor. Uzun yıllardır yol güvenliği ile ilgili olarak hem çalışanlarına hem de müşterilerine yönelik SEÇ-G politikası çerçevesinde çok sayıda uygulama gerçekleştiren BP, hayata geçirdiği veya destek verdiği sosyal sorumluluk projeleriyle, trafik kazalarının önlenmesi veya en azından ölümlü trafik kazalarının azaltılması amacıyla, edindiği bilgi ve tecrübeleri paylaşıyor.

BP Türkiye’nin yol güvenliği konusunda gerçekleştirdiği çalışmalar kapsamında BP Yol Güvenliği Çocuk Tiyatrosu, 2014 yılına kadar 16 yıl boyunca 4-8 yaş arası miniklere trafik konulu oyunlar sergiledi ve yaklaşık 1,5 milyon çocuğa trafik eğitimi verdi. BP bu çerçevede, Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğiyle, Trafik Kongreleri'nde trafik kazaları konusunda toplum bilincini artırma yönünde tebliğler sundu. BP Türkiye sponsorluğunda Değiştirebiliriz - Yol Güvenliği Platformu olarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde başlattığı proje ile yol güvenliğinin bir parçası olan çocuk koltuğunun önemi konusunda toplumu bilinçlendirmek adına etkinlikler gerçekleştirdi. BP, Türkiye’de trafik güvenliğinin artırılması amacıyla kurumların gönüllü olarak üstlenebilecekleri rollerin çerçevesini belirlemek amacıyla oluşturulan Kurumsal Trafik Güvenliği Deklarasyonu’nu da imzalayan kuruluşlar arasında yer alıyor.
 

 

Bu haber 2974 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.