Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Schneider Electric’in yenilenen FAZPuan uygulaması artık bayilerin de hizmetinde

Güncelleme :14.06.2016

Schneider Electric’in, iş ortakları için geliştirdiği ödüllendirme programı FAZPuan, artık elektrikçilerin yanı sıra tüm bayiler ve alt bayilerin de kullanımına açıldı. Web sayfası yenilenen, etiket sistemi ve tasarımı değişen FAZPuan ile kullanıcılar ürün etiketi üzerindeki barkodu akıllı telefonuyla okutarak da puan kazanabilecek.
 

Enerji yönetiminde ve otomasyon alanında dünya çapında uzman Schneider Electric, elektrikçiler ve perakende satış noktaları için geliştirdiği ödüllendirme programı FAZPuan’ın kapsamını genişletiyor. Ekim ayı itibarıyla yenilenen FAZPuan programından elektrikçilerin yanı sıra tüm bayiler ve alt bayiler de yararlanmaya başladı.
Yenilenen FAZPuan programından puan kazanmak için www.fazpuan.com web sitesine girmek yeterli olacak. Web sayfası yenilenen, etiket sistemi ve tasarımı değişen FAZPuan ile her 3 grup da barkodu web sitesine girerek veya akıllı telefonuyla okutarak hızlı ve kolay bir şekilde puan kazanacak.
FAZPuan’da artık satın alınan ürünler daha fazla puan kazandırırken, kazanılan puanlar ile alınabilecek hediye seçenekleri de arttı. Çek sistemine geçilen programda tatilden küçük ev aletlerine, altından teknolojiye kadar farklı kategorilerde yer alan hediye yelpazesi de üyelerin daha çok ihtiyacını karşılayacak şekilde düzenlendi.
Schneider Electric’in farklı kategorilerdeki ürünlerinden satın alan elektrikçiler ve perakende satış noktaları, www.fazpuan.com web sitesine girerek fırsatlardan haberdar olabiliyor ve binlerce seçenek arasından istediği hediye çekine çekilişsiz kurasız ulaşabiliyor. Bir diğer yenilik olarak kazanılan hediye çekleri artık akıllı telefona gönderilebiliyor. Bugüne kadar 4.500’ün üzerinde üyeye erişen FAZPuan ile 2016 yılında bine yakın hediye çeki dağıtıldı.
Fazla kolay, fazla hızlı, fazla karlı…
Schneider Electric iş ortakları, www.fazpuan.com web sitesine girerek ad, soyad, firma ünvanı ve diğer iletişim bilgileri ile hızlıca üye olabiliyorlar. Üyeler bu işlemlerin ardından Schneider Electric’in belirlediği ürün kutuları üzerinde bulunan şifreleri ‘Şifre Gir’ bölümüne girerek, ürün kategorisine göre farklı puanlar kazanabilir, biriktirdikleri puanlarla yüzlerce hediye arasından istediklerini seçebilirler.

 

Bu haber 4730 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.