Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

TEKSER'in DURAPIPE PLX başarısı ödüllendirildi...

Güncelleme :22.07.2016

Alt yapı tesisatı konusunda Durapipe PLX'i tercih eden TEKSER, Orta Doğu'nun 'En İyi Distribütörü' olarak ödüllendirildi.

 

Akaryakıt istasyonlarının her türlü ihtiyacını karşılayan TEKSER Akaryakıt, istasyon ekipmanlarının başlıca elemanlarından olan alt yapı borulama sistemlerinde kalite ve fiyat avantajını bir araya getiren Durapipe ile istasyonlara çözüm sunmaya devam ediyor. 2015 yılı Temmuz ayından itibaren Türkiye ve civar ülkelerde Durapipe PLX ürünlerinin distribütörlüğünü alan TEKSER Akaryakıt geçen kısa zaman zarfı içerisinde bile 30 bin metre boruyu istasyonlara döşeyerek hizmet ağını geliştiriyor. 

Alt yapı borulama sistemlerinde inovatif yaklaşımlar sergileyen Durapipe teknolojisi ile hem sıvı geçirgenliğine karşı sistemi maksimum seviyede koruyan, hem de montaj sırasındaki kaynak problemlerinin önüne geçen birleştirilmiş ürünleriyle uzun vadeli, kalıcı ve güvenli çözüm sunuluyor. Yakıtın akışı esnasında oluşan statik elektriğin atılmasını sağlayan elektriksel iletkenlik özelliği sayesinde de Durapipe PLX, rakipleri arasından sıyrılarak Dünya'da onaylı iki firma içinde yer almaktadır. Sunduğu her hizmette kaliteli hizmetten ödün vermeyen TEKSER, gerek montaj kolaylığı gerekse dayanıklılığı açısından bu kadar kaliteli ürünler sunan Durapipe teknolojisinde müşterilerine fiyat avantajı da sağlayabiliyor. 

Bütün bu etkenler sonucunda kısa zamanda Türkiye'de rakipleri arasında sahada en çok tercih edilen ürün konumuna gelen Durapipe, TEKSER'in bu başarısından duydukları memnuniyeti açıkça belirtiyor. Durapipe yönetimi bu memnuniyetlerini de 14-16 Haziran 2016 tarihleri arasında Stuttgart, Almanya'da gerçekleştirilen, tüm dünyanın buluştuğu sektör fuarı UNITIExpo'da bir plaket ile duyurdu. Bir yıl gibi bir sürede büyük bir sinerji yakalayan iki şirket birlikte uzun yıllar sürecek iş birliği temennilerini dile getirdi. 

Başarılarının UNITIExpo gibi büyük bir organizasyon içinde taçlandırılmasının büyük gururunu yaşadığını belirten TEKSER A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ata ALTUN, işe bakış açılarının aynı paralelde olduğu Durapipe PLX ile Türkiye'de alt yapı tesisatı konusunda kaliteli ürün ve hizmet anlayışını daha da arttıracaklarını dile getirdi.  

Bu haber 6642 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.