Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

EWE Turkey Holding Enerjiyi Sanatla Buluşturdu

Güncelleme :24.05.2017

Türkiye’de faaliyetlerini 10 yıldır güçlü bir şekilde sürdüren EWE Turkey Holding, Ankara EPDK Sergi Salonu’nda “2 Şehrin Dokusu” isimli fotoğraf sergisi düzenledi. 22 Mayıs’ta Almanya Büyükelçisi Sayın Martin Erdmann ve EPDK Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Ertürk ve EWE Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Michael Redanz’ın katılımları ile açılan sergi enerji sektörünün önemli kurum ve kuruluşlarını ve kamu temsilcilerini bir araya getirdi. EWE Turkey Holding’in iki iştiraki Bursagaz ve Kayserigaz’ın hizmet bölgesi olan Bursa ve Kayseri şehirlerini etkileyici fotoğraflarla anlatan sergi, 8 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak.

 

EWE Turkey Holding, Türkiye’nin enerji ve sanayi sektörüyle ön plana çıkan iki güçlü ve hızla büyüyen illeri Bursa ve Kayseri’nin fotoğraflarından oluşan bir sergi düzenledi. Ankara’daki EPDK Sergi Salonu’nda, 22-30 Mayıs tarihleri arasında açık olacak serginin açılışı, sektörün önemli kurumları ve üst düzey isimlerini ağırladı. 22 Mayıs’ta gerçekleşen açılış töreninde Almanya Büyükelçisi Sayın Martin Erdmann, EPDK Başkanı Yardımcısı Sayın Mehmet Ertürk, EWE Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Dr. Michael Redanz ve EWE Turkey Holding’in üst düzey yöneticileri de davetliler arasındaydı.

EWE, Enerji sektörünü buluşturdu


EWE Turkey Holding, düzenlediği sergiyle enerjiyi sanatla buluşturarak faaliyetlerine yeni bir boyut kazandırmayı amaçlıyor. Türkiye’nin enerji ve sanayi sektörüyle ön plana çıkan iki ili Bursa ve Kayseri’nin, hem tarihi ve yerel hem de modern ve gelişmiş yüzleri seçkin fotoğrafçıların kareleriyle sergileniyor.

EWE Turkey Holding Türkiye’de 10. Yılını kutluyor
EPDK Sergi Salonu'nda yapılan fotoğraf sergisi hakkında bilgi veren EWE Turkey Holding Genel Müdürü Dr. Frank Quante;
“EWE Turkey Holding olarak bu yıl Türkiye’de 10. yılımızı kutluyoruz. Geçtiğimiz 10 yılda Türkiye’de gerek paydaşlarımız, gerek halkımız, gerekse ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak için birçok başarılı projeye ve çalışmaya imza attık. Enerji ve telekomünikasyon alanlarının yanında bu tür faaliyetlerde bulunmayı da çok önemsiyoruz. Enerjiyi yüksek hizmet kalitesi ve müşteri memnuniyetiyle değil, sanatla da buluşturuyoruz. EWE Turkey Holding şirketlerinin hizmet alanı, Türkiye’nin bu önemli iki sanayi ilinin güzelliklerini, değerli fotoğraf sanatçılarımızın karelerinden seçkilerle siz değerli davetliler ve kamuoyuyla paylaşmak istedik. Serginin hayata geçirilmesinde başta EPDK yetkilileri olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Enerji ve doğalgaz alanındaki uzmanlığımızı, Millenicom’un telekomünikasyon alanındaki uzmanlığıyla birleştirerek, değişime yön veriyoruz. EWE Turkey Holding olarak, başarılarla taçlandırdığımız 10 yılda hem birlikteliğimizi, hem de yaşadığımız çevrenin devamlılığını ifade eden sürdürülebilirlik yaklaşımını iş yapış süreçlerimizin merkezine koyarak, yolumuza sağlam adımlarla devam ediyoruz” diye konuştu.

EPDK Başkanı Yardımcısı Sayın Mehmet Ertürk
ise açılışta yaptığı konuşmada;
“Türkiye’de 10.yılını kutlayan EWE Turkey Holding, bu süreç içerisinde Türkiye’ye pek çok katkıda bulundu. Almanya’dan gelen bilgi ve tecrübeyi bizlerle paylaştı. Türkiye’nin tarihi ve kültürel anlamda önem taşıyan iki büyük şehri Bursa ve Kayseri’ye çok değerli yatırımlar yaptı ve katkılar sağladı. Bu iki şehrin tüm güzelliklerini bizlerle paylaşan değerli fotoğraf sanatçılarımızı tebrik ediyor, EPDK adına ziyaretçileri ağırlamaktan mutluluk duyduğumuzu belirtmek istiyorum” şeklinde konuştu.
"2 Şehrin Dokusu” isimli fotoğraf sergisi, 30 Mayıs 2017 tarihine kadar, EPDK Sergi Salonu’nda Ankaralı sanatseverler tarafından ziyaret edilebilecek. Sergi, Ankara’dan sonra Kayseri ve Bursa’da da düzenlenecek.

2 Şehre Farklı Gözle Bakanlar: Ahmet Çetintaş ve Nuri Çorbacıoğlu


Bursa doğumlu Ahmet Çetintaş, tüm eğitimini Bursa’da tamamladı. Çevre Mühendisi olan Çetintaş, 2007 yılında Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği – BUFSAD üyesi oldu. 2013 yılında AFIAP, 2015 yılı sonunda da EFIAP ünvanlarına sahip olan Ahmet Çetintaş'ın, yurtiçi ve yurt dışında yirmiden fazla ülkede kazandığı pek çok ödül bulunuyor. Biri İstanbul'da üçü de Bursa'da olmak üzere dört kişisel fotoğraf sergisinin yanı sıra pek çok karma fotoğraf sergisinde de yer alan Çetintaş, 2014’ten bu yana Türkiye'nin önde gelen fotoğraf topluluğu olan Sille Sanat Sarayı üyesi.


1981 Denizli doğumlu Nuri Çorbacıoğlu ise 15 yıla yakın öğretmenlik yaptıktan sonra hayatını fotoğraf sanatına adadı. Üniversite yıllarından bu yana fotoğraf çeken Çorbacıoğlu, ilk kişisel sergisini Kayseri’de açtı.Çorbacıoğlu’nun fotoğrafları 10’dan fazla karma sergide yer aldı. 100’e yakın fotoğrafı ile ulusal ve uluslararası fotoğraf yarışmalarında çeşitli ödüller alan Çorbacıoğlu, 2012 Yılında FIAP (Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu) tarafından uluslararası fotoğraf yarışmalarda elde ettiği başarılardan dolayı AFIAP (Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı) unvanı ile onurlandırıldı. Çorbacıoğlu, hem Kayseri Nuh Naci Yazgan Üniversitesi’nde hem de 2012 yılında Kayseri’de kurduğu, Kayseri Fotoğraf Sanat Evi’nde fotoğraf sevgi ve bilgisini tüm fotoğraf severler ile paylaşmaktadır.

 

 

Bu haber 3761 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Renault’dan Hafif Ticari Atağı: Yeni Kangoo Ailesi Türkiye’de... 18.04.2024
Diyarbakır'da elektrikli araçlar için kurulan şarj istasyonları yaygınlaşıyor ... 18.04.2024
Toyota, Özel Olimpiyatlar İş Birliğini Uzatarak Kapsayıcı Yaklaşımını Genişletiyor... 18.04.2024
Consus Enerji’nin gelirleri 1 milyar 181 milyon TL’ye net kârı yüzde 176 artışla 209,4 milyon TL’ye ulaştı... 18.04.2024
Petronas Madeni Yağlar ve Mercedes-Benz’den Önemli İş Birliği ... 18.04.2024
Zorlu Enerji, abonelerine dijital faturaya geçme çağrısında bulundu... 18.04.2024
Bakan Bayraktar, 15 Nisan itibarıyla 3 binden fazla maden ruhsat sahasının denetlendiğini bildirdi... 18.04.2024
Kızıldeniz'den yapılan LNG ticareti durma noktasına geldi... 18.04.2024
AB’ye Rusya'dan gelen gaz % 23 arttı... 18.04.2024
DFSK Ticari Modellerinde Nisan Ayına Özel 0,99 Kredi Kampanyası... 18.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.