Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Mercedes-Benz Türk, özel halk otobüsü dernek yöneticilerini ağırladı

Güncelleme :12.09.2017

 Uzun yıllardan beri özel halk otobüsü işletmecileri ile iyi bir iş birliği içinde olan Mercedes-Benz Türk, bu iş birliğini sürdürmeye yönelik ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor.

Sektörde 50.yılını kutlayan Mercedes-Benz Türk, müşteri ve yolcu memnuniyetine verdiği önem ile bu yönde temaslarını ve çalışmalarını sürdürüyor. Uzun yıllardan beri özel halk otobüsü işletmecileri ile iyi bir iş birliği içinde olan Mercedes-Benz Türk, bu iş birliğini sürdürmeye yönelik ürün ve hizmetlerini geliştirmeye devam ediyor. Bunun için sürekli işletmeciler ile yakın temas halinde olan Mercedes-Benz Türk, İstanbul’da bulunan tüm özel halk otobüsü derneklerinin üst düzey temsilcilerinin katılımıyla tesislerinde bir etkinlik düzenledi. 

Otobüslerini en güncel güvenlik, konfor ve yakıt tasarrufu teknolojileri ile donatan Mercedes-Benz Türk, aynı zamanda satış sonrasında sunulan hizmetlerini de sürekli geliştiriyor. Bu kapsamda otobüs işletmecilerinin gündüz çalışmalarını kesintisiz sürdürebilmesi için gece açık olan servisler hizmete sunuldu. Kullanıcısına en üst düzeyde güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunan şehiriçi otobüsü Mercedes-Benz Conecto, ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getirmek için geliştirildi. 

Düzenlenen etkinlikte Mercedes-Benz Türk yetkilileri özel halk otobüsü dernekleri temsilcileri ile halk otobüsü sektörünün sorunları hakkında görüş alışverişinde de bulundular.

Toplumun gelişiminin, toplu taşımacılığın gelişimi ile doğru orantılı olduğuna inanan ve bu doğrultuda vizyonunu geliştiren Mercedes-Benz Türk, yine bu yönde toplumsal yaşamın kalitesine katkıda bulunabilmek üzere çalışmalara devam ediyor. 

Özel halk otobüsü dernekleri işletmecileri Mercedes-Benz Türk Pazarlama Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlik sonrası Mercedes-Benz Türk Hoşdere Otobüs Fabrikası’nı ziyaret ederek, kullandıkları Mercedes-Benz Conecto otobüslerin üretim yerini ve üretim aşamalarını da görme fırsatı buldular. 

 

Bu haber 3136 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Türk Demir Çelik Sektörü Yenilenebilir Enerjiye Yatırım Yapıyor... 17.04.2024
Bakan Kacır: “Bayram tatilinde elektrikli araç şarjında rekor kırıldı”... 17.04.2024
Mercedes-Benz Atego ile Şehirde İşler Yolunda! ... 17.04.2024
Daimler Buses’ın Güvenli Sürüş Sistemleri, Otobüslerde Güvenlik Standartlarını Yeniden Belirliyor!... 17.04.2024
Teksan GO ON Taşınabilir Güç Çözümleri Kamp ve Karavan Sezonuna Hazır ... 17.04.2024
Mimsan Enerji, ICCI 2024 Fuarı’na Hazırlanıyor... 17.04.2024
Castrol Ford Team Türkiye, Şampiyon Pilotu Ali Türkkan’la Mücadeleye Hazır... 17.04.2024
Bayram tatilinde 715 milyon litreye yakın akaryakıt satışı yapıldı... 17.04.2024
Otomotiv sektörü 3 ayda 3,7 milyar dolarlık yan sanayi ürünü ihraç etti... 17.04.2024
BOTAŞ Genel Müdürü Fidan, Mısır'ın Ankara Büyükelçisi el-Hamami ile doğal gazda işbirliğini görüştü... 17.04.2024
Chery’nin Yeni Enerji Alananındaki Yatırımları TIGGO’nun Yeni Amiral Gemisinde Boy Gösterecek!... 17.04.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.