Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Kadoil Şehir Merkezlerinde Hız Kesmeden Büyümeye Devam Ediyor

Güncelleme :13.09.2017

Türkiye genelindeki hizmet ağını her geçen gün genişleten Kadoil, 452. bayisini ailesine katarak müşterilerinde tercih sebebi olacak birçok projeyi de hayata geçiriyor.

 

Şehir merkezlerindeki istasyon yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kadoil; başta Ankara, Aydın ve Şanlıurfa  olmak üzere birçok gözde lokasyonda gücünü hissettiriyor.

Ülke genelindeki hizmet ağını her geçen gün genişleten akaryakıt dağıtım şirketi, bayi sayısını arttırmaya devam ediyor. Bu kapsamda 452. bayiliğini ailesine katan Kadoil,  müşterilerinde tercih sebebi olacak birçok projeyi de hayata geçiriyor. Turizmin gözde merkezlerinden Aydın’ın Didim ilçesi, tarihi İpekyolu üzerinde bulunan Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi ile günlük ticaret akışının yoğun olduğu organize sanayi bölgesindeki yeni istasyonları ile tüketicilerine Türkiye’nin birçok farklı bölgelerinde ulaşmayı başarıyor.   

Türkiye’nin kalbi Ankara’da da yatırımlarına önem veren Kadoil, şehrin gözde noktalarında konumlanmış durumda. Şehrin en işlek noktalarında yeni istasyonlarını hizmete sunan dağıtım şirketi, bu istasyonları ile her geçen gün tüketici sayısını arttırıyor. Hizmete açılan istasyonlar sadece gözde lokasyonlarıyla değil; market, oto yıkama ve sosyal alanlara yapılan yatırımlarla da tüketicilerine kaliteli hizmet sunuyor.

Ülkenin önemli sanayi şehirlerinden Gaziantep’te de gerçekleştirdiği açılışlarla gücünü pekiştiren Kadoil, rakipleri ile arasındaki farkı her geçen gün açıyor.

Kadoil Genel Müdür Yardımcısı Volkan Hüner
büyük kent merkezlerindeki istasyon yatırımlarına hız kesmeden devam edeceklerini vurgularken, amaçlarının sadece istasyon sayısı arttırmak değil hem bayi hem de tüketici memnuniyetinin öncelikleri olduğunu ifade etti. Hüner ayrıca “Tüketicilerimizin bize rahat ulaşmasını sağlayacak, görünürlüğü yüksek lokasyonlarda faaliyet gösterirken onların ihtiyaçlarına cevap vermeyi de kendimize ilke edindik” dedi. Hüner; İstasyonlarında katkılı motorinden taşıt tanımaya kadar birçok son teknoloji yatarımlarına hız verdiklerini sözlerine ekledi.

 

Bu haber 3872 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Mercedes-Benz Türk’ün Yeşil Dönüşüm Sağlayan BioHarmony Projesi Ödül Getirdi ... 07.05.2024
Sıcak havalar elektrikli otomobilleri nasıl etkiliyor?... 07.05.2024
bp’nin ilk çeyrek karı 2,7 milyar dolar... 07.05.2024
Allison Ventures, Niron Magnetics ile Stratejik Yatırım Yapıyor... 07.05.2024
Ulaştırma sektörünün güncel durumu masaya yatırıldı... 07.05.2024
Türkiye'nin Karpowership ve Brezilya'nın Petrobras'ı Amerika'da doğal gaz projeleri geliştirecek... 07.05.2024
Silivri ve Tuz Gölü'ndeki doğal gaz depolama tesisleri enerjisini yenilenebilir kaynaklardan alıyor... 07.05.2024
GAZBİR Başkanı Yaşar Arslan: “Türkiye, Avrupa'ya LNG ihraç edebilir”... 07.05.2024
Çin’in otomotiv devi Geely, Türkiye’ye tekrar dönmek istiyor... 07.05.2024
Mahmut Dede, Schneider Electric Ülke Satış Genel Müdür Yardımcısı Oldu ... 07.05.2024
EPDK 6 şirkete lisans verdi... 07.05.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.