Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

BP Türkiye Akaryakıt Acenta Ekibi 2017 Yılı Toplantısını gerçekleştirdi

Güncelleme :22.11.2017

BP Akaryakıt Acenta Ekibi,  2017 Yılı toplantısını 19-20 Eylül tarihlerinde 43 acenta istasyonundan 47 acenta ve istasyon müdürünün katılımıyla gerçekleştirildi.
 

BP Akaryakıt Acenta Ekibi 2017 Yılı Toplantısı, Acentalar ve Akaryakıt Dışı Gelirler Müdürü Arda Uncu’nun evsahipliğinde Eylül ayında Divan İstanbul Asia Hotel’de gerçekleştirildi. Acentalar, toplantının ilk gününde Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik (SEÇ-G) konularında bir araya geldi. Toplantıda Ülke Güvenlik Müdürü Orhan Türkmenoğlu tarafından ‘İstasyonlarımızda Güvenlik’ üzerine bilgiler paylaşıldı. Daha sonra SEÇ-G Koordinatörü Emir Özdemir tarafından istasyonlarda güncel Sağlık, Emniyet, Çevre ve Güvenlik konularının yanı sıra, BP’nin ‘Sıfır Kazaya İnanıyoruz ve Bunu Başaracağız’ şeklinde özetlenen SEÇ-G vizyonu hakkında katılımcılara bilgi verildi.

İlk günün sürpriz konuşmacısı ise Prof. Dr. Üstün Dökmen oldu. Dökmen, katılımcılara empatik iletişim konusunda beceri kazanmaları ve bu becerileri işyerlerinde ve özel yaşamlarında kullanma konusunda motive olmaları, ailede ve işyerinde sağlıklı iletişimin, uzlaşmanın ve yaşama sevinci taşımanın önemini kavramaları konusunda bir sunum gerçekleştirdi. İlk günün kapanış oturumunda ise Risk Etik ve Uyumluluk konusunda bilgiler paylaşıldı. Genel etik kurallarına ve ülke kanunlarına eksiksiz uyulmasının altının çizildiği toplantıda, BP için bu kuralların temel değerler olduğuna vurgu yapıldı.

Acentalar ve Akaryakıt Dışı Gelirler Müdürü Arda Uncu
konuyla ilgili olarak “Gelinen noktada acentalar BP açısından çok önemli bir yere sahiptir. Acentalarımız büyüyerek ürün ve hizmet alanında her geçen gün mükemmelleşiyor. Müşteri memnuniyetinin arttırılması amacıyla çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Toplantı kapsamında düzenlenen akşam yemeğine, BP Türkiye Akaryakıt Bayi Satış Müdürü Erol Varlık, Marmara Bölge Müdürü Ersin Akmanoğlu, Ege Bölge Müdürü Murat Kuban, BP Türkiye Pazarlama Müdürü Dilek Ergenekon, Acenta Geliştirme Müdürü Mutlu Mısırlı ve Acenta İş Destek Koordinatörü Çağatay Oktay da katıldı. İkinci günün sabah oturumu, BP Acenta istasyonları İş Sağlığı ve Güvenliği Uzmanı Nuran Doğan tarafından ‘Temel İş Sağlığı ve Güvenliği’ ile ilgili yasal mevzuat ve güncel uygulamalara yönelik bir konuşma ile başladı. İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda temel amaçlar, istasyonlarda İş Sağlığı ve Güvenliği konusunda işveren sorumluluğu, iş kazalarının hukuki ve cezai sonuçları, genel iş sağlığı ve güvenliği gibi pek çok güncel konu hakkında detaylı bir bilgilendirme yapan Doğan, katılımcıların sorularını da yanıtladı. Acenta Koordinatörü Ertan Şarşurluoğlu, 2017 Gizli Müşteri Performansı, Müşteri Memnuniyeti ve Müşteri Şikâyetleri, Acenta Ligi ve Kazandıran Program konularında operasyona ilişkin önemli bilgiler verdi. Finans ve iş akış süreçlerinin de paylaşıldığı toplantı, Acenta Akaryakıt Dışı Gelirler Müdürü Mustafa Kemal Öztürk’ün sunumu ile devam etti. Market satış rakamları, market araştırmaları ve yeni projelerin konuşulduğu bölümde; yıkama alanlarında yapılan yenilikler, tüketiciye cazip fiyatla sunulan ayın ürünü uygulamaları, acenta istasyonlarında kırtasiye otomatı ve market konusunda alınması gereken aksiyonlar paylaşıldı. İki gün süren toplantının kapanış konuşmasını yine Acentalar ve Akaryakıt Dışı Gelirler Müdürü Arda Uncu gerçekleştirdi.

 

 

Bu haber 4110 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Mercedes-Benz Türk, Teknik Eğitim Merkezlerinde İşgücünün Donanımlı Yetişmesine Katkı Sağlıyor... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.