Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Asis Otomasyon’un SEÇ Eğitim Toplantısı yoğun katılımla gerçekleşti

Güncelleme :04.06.2018

Asis Otomasyon, tüm saha çalışanlarına, bölge servislerine, dağıtıcı firmaların temsilcilerinin de katıldığı tam gün süren toplantıda SEÇ eğitimi verdi. SEÇ eğitimi konunun uzmanı Akaryakıt İstasyonları Mühendislik ve Tehlikeli Madde Güvenlik (TMGD) Danışmanı Gürdal Orak tarafından verildi.
 

2 Haziran Cumartesi günü İstanbul Divan Asia Oteli’nde Asis Otomasyon’un üst yönetiminin de hazır bulunduğu tam gün süren bir etkinlikle SEÇ eğitim toplantısı gerçekleştirildi. Asis Otomasyon’nun SEÇ eğitim toplantısına Asis’in üst yönetimi,  saha çalışanları, bölge servisleri ve dağıtıcı firmaların temsilcileri olmak üzere yaklaşık150 kişi katıldı.Dağıtım firmaları olarak Petrol Ofisi A.Ş.’den Senem Çınar, Mert Dünder,  Esra Yörük, Şeyma Melis Akman, Özgür Tamcan, Nedime Şahan, Cenk Kaya, Fatih Gücün, Türkiye Petrolleri A.Ş.’den Ali Tanrıkulu, Gürkan Gündem ve Harun Aslan, Altınbaş Petrol A.Ş.’den Özer Erdoğan, Murat Keleş, Sümeyye Güven, Uğur Doğan Yiğit, Hypco Petrolcülük A.Ş.’den Tuğrul Çoruk ve İpragaz A.Ş.’den Birkan Demirci toplantıya katılım sağladılar. Asis’in SEÇ eğitimi Akaryakıt İstasyonları Mühendislik ve Tehlikeli Madde Güvenlik (TMGD) Danışmanı Gürdal Orak tarafından gün boyunca çok detaylı olarak katılımcılara verildi.


SEÇ eğitim toplantısının açılışında bir konuşma yapan Asis Otomasyon’un Genel Müdürü Yusuf Kaya, SEÇ-G’nin önemine değinerek, bunun bir kültür olduğunu söyledi. Asis’in bugüne kadarki tüm çalışmalarında SEÇ-G’nin çok önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Kaya, 18 yıldır SEÇ-G kültürü ile bütün çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu alanda taviz vermeyen tutumumuzdan dolayı da bu güne kadar hiçbir olumsuz olay yaşamadık. SEÇ-G bizim artık hayatımızın bir parçası haline geldi. Bu geleceğimiz, ailemiz, güvenliğimiz, işimiz ve çevremiz için çok önemlidir. Hepimiz Sağlık Emniyet Çevre kurallarına yaptığımız tüm çalışmalarda uymalıyız dedi.
 
Asis Otomasyon’un SEÇ eğitimi kapsamında bir konuşma yapan Petrol Ofisi Perakende Grubu SEÇ-G Mühendisi Esra Yörük,  SEÇ-G’nin yalnızca iş alanında değil, hayatımızın içinde her alanda var olan, arabada, evde hatta sokakta farkında olmayarak uyguluyoruz. Bu alandaki bilinç belirli seviyelere geldi. Biz Petrol Ofisi olarak Sağlık, Emniyet, Çevre kurallarını tüm çalışma alanlarımızda uyguluyoruz ve bu alanlardan kesinlikle taviz vermiyoruz. Bunun geleceğe değer katacağının bilinci ile hareket ederek tüm faaliyetlerimizi gerçekleştirirken çevreyi, insanlarımızı, tüm varlıkları ve itibarımızı korumaya azami özen gösteriyoruz dedi.

Sahada yapılan SEÇ denetimlerinde en yüksek puanı elde eden personele Asis Genel Müdürü Yusuf Kaya eğitim toplantısı devam ederken bir plaket vererek ödüllendirdi.


    Gün boyu SEÇ eğitimi veren Akaryakıt İstasyonları Mühendislik ve Tehlikeli Madde Güvenlik (TMGD) Danışmanı Gürdal Orak, katılımcılara verdiği eğitimin sonunda 10 dakika süren bir değerlendirme sınavı yaptı. Asis’in SEÇ eğitim toplantısı görüş ve önerilerin paylaşılması ve akşam verilen iftar yemeği ile sona erdi.

Toplantı ile ilgili olarak açıklamalar yapan SEÇ ve Kalite Müdürü Seda Turpçu, Seç-G bilincini arttırmak üzere yılda bir olmak üzere akaryakıt istasyonlarında çalışan saha personellerimizin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz toplantımıza oldukça yoğun ilgi gösterildi. Burada bayilerimiz ve taşeronlarımız ile yüz yüze görüşme fırsatı bulduk. Saha çalışanlarımız taleplerini ve karşılaştıkları zorlukları bizlerle paylaşma imkanı buldular. Böylelikle daha interaktif ve katılımı yüksek ve verimli bir toplantı gerçekleştirdik, dedi.

 

Bu haber 5135 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Enerjisa Dağıtım Şirketleri hizmet verdiği 14 ilde seçim tedbirlerini tamamladı... 28.03.2024
Kalyon Enerji, UN Global Compact (Küresel İlkeler Sözleşmesi) imzacısı oldu... 28.03.2024
Türkiye’yi Enerjide Bağımsız Kılmak İçin Çalışıyoruz... 28.03.2024
Çin’de temiz enerji toplam üretiminin yüzde 54’üne ulaştı... 28.03.2024
Fosil Yakıtların Ötesi yeni analizini yayımladı... 28.03.2024
IC Enterra Yenilenebilir Enerji, 2026'ya kadar 1200 megavatlık kurulu güç hedefliyor... 28.03.2024
TÜRSAB, Turizm Yüzyılı İftarında Hedeflerini Paylaştı... 28.03.2024
TREDER Kahramanmaraş’taki depremzedelere 1000 adet alışveriş kartı dağıttı... 28.03.2024
Naturelgaz 4 milyar TL ciro açıkladı... 28.03.2024

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.