Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Türkiye Petrolleri LPG Dispenser Konusunda da “MEPSAN” dedi

Güncelleme :17.10.2018

Mepsan, 2018 itibariyle Türkiye Petrolleri’nin LPG dispenser alım ihalesini de kazanarak, çalışma alanlarına bir yenisini daha ekledi.
 

Mepsan olarak 2016 yılından itibaren; LPG Otomasyon ve Acil Çağrı Merkezi Hizmeti konularında Türkiye Petrolleri’nin çözüm ortaklığını başarı ile sürdüren Mepsan, 2018 itibariyle LPG dispenser alım ihalesini de kazanarak, çalışma alanlarına bir yenisini daha ekledi.


LPG dispenserlerinde geniş ürün yelpazesine sahip olan Mepsan, Baseline ve Smartline modellerine ek, Smartpanel tasarımı ile rakiplerinden ayrılan yenilikçi tasarımı ile Türkiye Petrolleri’nin beğenisini kazanmıştır.


2018 yılını “Değişim Yılı” ilan eden Mepsan, Türkiye Petrolleri’nin istasyonlarında da bu anlayışını yeni ürünleri ile sürdürmeye devam edecektir. 7/24 hizmet veren çağrı merkezimiz, konusunda uzman iş gücü, yenilikçi ve çözüm odaklı yaklaşımı ile Mepsan hizmetlerini daha da ileriye taşımaktadır.


LPG Dispenser ihalesine ek olarak tek ve çift tanklı istasyonlarda kullanılan, Optimus LPG panolarımız anlık tank seviyelerini lokalde ve merkezde yetkililere takip etme imkanı tanırken; tanklarınızın seviyeleri, arızalar ve alarm sensörlerinin anlık ve geçmişe dönük durumları da dahil bütün raporlama ihtiyaçlarınızı, entegre alarm modülleriyle lojistik hizmetleri için de gerekli altyapıyı sağlamaktadır.


Çözüm ortaklığımız ilerleyen yıllarda da büyüyerek Türkiye Petrolleri’ne hizmet vermeye devam edecektir. Hedefimiz, önceden olduğu gibi tamamen Türk mühendisliği ile geliştirdiğimiz ürün ve sistemlerimizin, dağıtım şirketlerimizin ihtiyaçları doğrultusunda geliştirerek beğenilerine sunmaktır.

Bu haber 4111 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.