Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Tekser’in Durapipe İngiltere Çıkarması

Güncelleme :22.10.2018

Tekser Akaryakıt, 2015 yılından bu yana Türkiye ve yakın coğrafya münhasır temsilciğini yaptığı Durapipe’a bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 4 Gün süren ziyaretlerde önemli konular ve gelecek planlar hakkında görüşüldü. Durapipe fabrika ziyaretiyle devam eden süreç Tekser mühendislerinin kaynak makinası eğitimi ile tamamlandı.
 

4 yıllık süreçte ticaret hacminin her geçen yıl daha da arttıran Tekser-Durapipe işbirliği, Tekser’in 2016 senesinde en iyi Ortadoğu ve 2017’de en iyi Avrasya bayisi olarak ödüllendirilmesiyle taçlandırıldı. Durapipe’ın Tekser ile birlikte her geçen yıl Türkiye’de satışlarını arttırması beraberinde kaynak makinası ihtiyacının artmasını ve buna bağlı olarak, servis, kalibrasyon ve bakım konularını gündeme getirdi. Bu doğrultuda Tekser mühendisleri gerek polietilen PLX borular hakkında, gerek fittings ekipmanlar ve gerekse kaynak makinalarıyla ilgili tüm eğitimleri başarıyla tamamladı.  


4 günlük ziyaret süresince stratejik konuları da görüştüklerini belirten Tekser Akaryakıt Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Anıl Altun şu sözlere yer verdi. ‘Durapipe bizim en güçlü iş ortaklarımızdan birisi. Karşılıklı olarak güzel ve olumlu ilişkilerimiz var. Ürün kalitesi anlamında Durapipe PLX çok harika bir ürün. Bunu kolaylıkla müşteri memnuniyeti ve 0 şikayetten anlayabiliriz. Huntington (İngiltere) fabrikası gerçekten çok etkileyici ve büyük bir fabrika. Üretim kapasitesi o kadar yüksek ki 80 dönümlük bir arazide sadece sevk edilecek borular bekletiliyor. Tüm dünyada da her geçen gün satışlarını arttıran Durapipe yetkilerini de buradan tebrik ediyor ve konukseverlikleri için kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum’.

 

Bu haber 4083 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.