Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Kayseri’nin gururu Babacan, DAF’tan şaşmıyor

Güncelleme :30.01.2012

DAF-Tırsan Samandıra tesislerinden düzenlenen tören ile 5 adet DAF CF85.460 çekiciyi teslim alan Babacan Nak. filosundaki DAF adedini 70’e yükseltti. 

 

Araçlarını DAF-Tırsan Pazarlama Yön. Haluk Özen’den teslim alan Babacan Nak. Filo Yöneticisi Sn. Hasan Erden DAF’ı tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Babacan Nakliyat olarak kuruluşumuzdan bugüne araç yatırımlarında ilk tercihimiz hep DAF ve Tırsan ürünlerinden yana olmuştur. Bu kararımızın temelinde Tırsan’a duyduğumuz güven yatmaktadır. Özellikle satış sonrası hizmetlerdeki müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşım bizi DAF’a daha sıkı bağladı. DAF, çok kazançlı bir yatırım aracıdır. Hem kullandığınız sürece düşük işletme maliyetleri sayesinde size çok kazandırır. Hem de ikinci elde satacağınız zaman değerini koruduğu için zarar etmezsiniz. Kayserili hesabını bilir” dedi.

Avrupa’nın çekici segmentindeki pazar lideri DAF, CF85 serisi çekicileri ile İngiltere’de 13 kez yılın filo kamyonu seçildi. Bir kere DAF’a sahip olma ayrıcalığını yaşayan firmalar, sonraki yatırımlarında tercihlerini yine DAF’tan yana kullanmaya devam ediyorlar. Çünkü DAF değerini yitirmeyen bir yatırım malıdır. En uzun kullanım ömrüne ve en düşük işletme maliyetlerine sahip olmasının yanı sıra yüksek ikinci değeri ile yatırımcısına en yüksek kazancı sağlıyor. Aynı zamanda 320kW @2.100dev/dak gücündeki MX-motor freniyle rakiplerinin çok önünde geliyor.

2012 model araçlarda standart donanıma eklenen Skylight (Tepe Lambaları) kabin tavanına entegre oluşu sayesinde araca benzersiz bir görünüm sağlamanın yanı sıra aerodinamik dizayn sayesinde rüzgar direncini minimize ederek, yakıt sarfiyatında avantaj sağlıyor.

 

Bu haber 6372 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.