Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

ENSCON'18’e katılan Bursagaz, kongrede 4 sunun gerçekleştirdi

Güncelleme :01.12.2018

 Bursagaz, İstanbul’da düzenlenen Uluslararası Enerji, Ekonomi ve Güvenlik Kongresi’ne (ENSCON'18-Güz) katıldı. Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda sektör temsilcisinin katıldığı kongrede Bursagaz, şirketin güvenilirlik ve sürdürülebilirlik yaklaşımına dikkat çeken dört ayrı sunum gerçekleştirdi.

Bir milyona yaklaşan abone sayısıyla Türkiye’nin en büyük üçüncü doğal gaz dağıtım şirketi olan Bursagaz, Uluslararası Enerji, Ekonomi ve Güvenlik Kongresi’ne (ENSCON'18-Güz) katıldı. Yurt içi ve yurt dışından çok sayıda şirket yetkilisi, sektör temsilcisi ve akademisyenin katılımıyla İstanbul’da düzenlenen kongrede, Bursagaz yöneticileri tarafından gerçekleştirilen sunumlar katılımcılar tarafından ilgiyle dinlendi.

Bursagaz adına ilk sunumu, Kurumsal İletişim Birim Yöneticisi Gamze Demirbaş Çelebi yaptı. Bursagaz’ın hizmet verdiği günden itibaren üzerinde durduğu, son dört yıldır da “Ailenizin Güvenliği Sizin Elinizde’ sloganıyla kampanyaya dönüştürdüğü güvenli doğal gaz kullanımı hakkında bilgi veren Çelebi, “Doğal gaz kullanımında dikkat edilmesi gereken, can ve mal güvenliği açısından son derece önemli noktalar var. Biz de bu doğrultuda abonelerimize kişiye özel mektup gönderiminden şehrin önde gelen kurum ve kuruluşlarıyla iş birliğine kadar çok sayıda iletişim faaliyeti yürütüyoruz” dedi.

Bursagaz Şebeke Kontrol ve Ölçüm Yöneticisi Gökalp Kaman ise deprem riskleri yönetimi projesi SCADA hakkında katılımcılara bilgi verdi. Kongrede, doğal gaz dağıtımında hayata geçirilen İSG uygulamaları da, Bursagaz İş Sağlığı ve Güvenliği Temsilcisi Yunus Alınca tarafından katılımcılara aktarıldı. ENSCON'18-Güz’de Bursagaz adına son sunumu İş Mükemmelliği Mühendisi Samet Meriçli gerçekleştirdi.

Bu haber 5100 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.