Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Yeni Yılı SEDAŞ İşletme Bakım Ekipleri İle Karşıladı

Güncelleme :02.01.2019

Yeni yılı SEDAŞ Bolu İşletme Bakım Ekipleriyle birlikte karşılayan  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, “Herkes evinde elektrik enerjisini kullanırken, sizler enerjinin kesintisiz bir şekilde verilmesi ve  vatandaşlarımızın bu hizmeti kesintisiz bir şekilde alabilmesi için kar kış, sıcak soğuk demeden her koşulda 24 saat esası ile görev başındasınız dedi.
 

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez yeni yıla, yılbaşı gecesinde enerjinin sürekliliği için meşakkatli çalışmalar yapan ve vatandaşların elektriklerinin kesilmemesi için 7/24 görevde olan  SEDAŞ Bolu İşletme Bakım Ekipleriyle birlikte girdi.


 Bolu İlinde Kalıcı Konutlar mevkiinde  bulunan Sakarya Elektrik Dağıtım AŞ (SEDAŞ) merkez binasını ziyaret etti. SEDAŞ hizmet binasında Bolu Valisi Ahmet Ümit ve SEDAŞ yöneticileri ile SEDAŞ işletme Bakım ekipleri  tarafından karşılanan Dönmez, yetkililerden bilgi aldıktan sonra elektrik işçilerinin yeni yılını kutladı.
 

BAKAN ÇALIŞANLARI ONURİZE ETTİ


SEDAŞ İcra Başkanı Dr. Necmi Odyakmaz’ın eşlik ettiği Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, İşletme Bakım ekiplerine ziyaretinde getirdiği baklavanın ikram edilmesini sağlarken,  SEDAŞ çalışanları ile sohbet etti.  Sayın Fatih Dönmez, Bölgenin enerji dağıtım faaliyetlerine ilişkin SEDAŞ Dağıtım Direktörü Dr. Ersan Şentürk’ün sunumunu dinledi, 10 yıl önce özelleşen ve özel şirket statüsünde kamu hizmeti veren SEDAŞ’ın, elektrik dağıtım faaliyetleri hakkında yöneticilerden ayrıntılı bilgiler aldı. Müşteri memnuniyeti ve hizmet kalitesinin artırılması  için yapılan çalışmalardan dolayı, SEDAŞ yönetici ve çalışanlarını tebrik etti.


GİZLİ KAHRAMANLARA TEŞEKKÜR


Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez,
“Herkes evinde elektrik enerjisini kullanırken, sizler enerjinin kesintisiz bir şekilde verilmesi ve  vatandaşlarımızın bu hizmeti kesintisiz bir şekilde alabilmesi için kar kış, sıcak soğuk demeden her koşulda 24 saat esası ile görev başındasınız. Müşteri memnuniyetinin sağlanması için sizlerin çabaları ve çalışmaları çok değerli ve önemli.   Elektrik teknisyeni ve mühendis arkadaşlarımız enerji dağıtım faaliyetlerinin gizli kahramanlarıdır. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Kendilerini kutluyorum.” dedi.  2019 yılının ülkemize ve tüm insanlığa barış, huzur, sağlık ve refah getirmesini dileyen Sayın Fatih Dönmez, SEDAŞ çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Bakan Dönmez çalışanların yeni yılını tek tek kutladı ve elektrik dağıtım faaliyetinde görev yapan çalışanlara kazasız belasız iyi günlerde başarılı çalışmalar diledi. 2019 yılına girildiği dakikalarda Sayın Fatih Dönmez SEDAŞ hizmet binasından ayrıldı.

 

Bu haber 3815 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.