Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Uluslararası Final’e katılacak şampiyonumuz Turhan Öz, 7 yıldır Güvenok Lojistik’te çalışıyor

Güncelleme :18.09.2019

 Ulusal DAF Sürücü Yarışması’nın şampiyonu olan Turhan Öz’ün çalıştığı firma, Güvenok Lojistik, sektörde en önde gelen ulusal firmalardan biri.  1998 yılında kurulan Güvenok Lojistik akaryakıt sektöründe güvenli ve kaliteli taşımacılığı amaç edinerek kısa zamanda başarılı bir büyüme gerçekleştirdi. Kaliteli, güvenli ve kanunlara uygun operasyonlar sayesinde akaryakıt taşımacılığı sektöründe en başarılı firmalardan biri haline geldi. 

2006 yılında yaptığı atılım ile, Türkiye’nin en büyük kuruluşlarının depolar arası taşımalarını yapmaya başladı. Müşteri odaklı güvenli ve kaliteli taşımacılığı merkez alan bir yaklaşımla sektöre yön veren firmalar arasında yerini aldı. 12 şubesi olan Güvenok Lojistik akaryakıt taşımacılığı dışında gaz, ihrakiye, jet-al uçak yakıtı, deniz araçları yakıtı gibi taşımacılıklar da yapmakta.   

Turhan Öz, Güvenok Lojistik’le ilgili tecrübelerini bu cümlelerle anlattı: “Güvenok Lojistik, sürekli büyüyen, yenilikçi eğitimlere, kanun ve kurallara önem veren bir firmadir. Genç bir yönetim kadrosuna sahip olan firma, sürücü kadrosunu da geliştirmekte. İlk işe başladığımda 80 kişilik olan sürücü kadrosu bugün itibarıyla 450 kişi oldu. Bilgi ve tecrübelerimi yeni operatör arkadaşlarıma, şirket içi eğitimlerle aktarma şansı buluyorum. Guvenok Lojistik’te çalışmaktan çok memnunnum."

 

 

Bu haber 3467 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.