Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Uluslararası Final’e katılacak şampiyonumuz Turhan Öz, 7 yıldır Güvenok Lojistik’te çalışıyor

Güncelleme :18.09.2019

 Ulusal DAF Sürücü Yarışması’nın şampiyonu olan Turhan Öz’ün çalıştığı firma, Güvenok Lojistik, sektörde en önde gelen ulusal firmalardan biri.  1998 yılında kurulan Güvenok Lojistik akaryakıt sektöründe güvenli ve kaliteli taşımacılığı amaç edinerek kısa zamanda başarılı bir büyüme gerçekleştirdi. Kaliteli, güvenli ve kanunlara uygun operasyonlar sayesinde akaryakıt taşımacılığı sektöründe en başarılı firmalardan biri haline geldi. 

2006 yılında yaptığı atılım ile, Türkiye’nin en büyük kuruluşlarının depolar arası taşımalarını yapmaya başladı. Müşteri odaklı güvenli ve kaliteli taşımacılığı merkez alan bir yaklaşımla sektöre yön veren firmalar arasında yerini aldı. 12 şubesi olan Güvenok Lojistik akaryakıt taşımacılığı dışında gaz, ihrakiye, jet-al uçak yakıtı, deniz araçları yakıtı gibi taşımacılıklar da yapmakta.   

Turhan Öz, Güvenok Lojistik’le ilgili tecrübelerini bu cümlelerle anlattı: “Güvenok Lojistik, sürekli büyüyen, yenilikçi eğitimlere, kanun ve kurallara önem veren bir firmadir. Genç bir yönetim kadrosuna sahip olan firma, sürücü kadrosunu da geliştirmekte. İlk işe başladığımda 80 kişilik olan sürücü kadrosu bugün itibarıyla 450 kişi oldu. Bilgi ve tecrübelerimi yeni operatör arkadaşlarıma, şirket içi eğitimlerle aktarma şansı buluyorum. Guvenok Lojistik’te çalışmaktan çok memnunnum."

 

 

Bu haber 3439 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Talay Logistics Elektrikli Çekici Filosunu Habaş’ın Yerlileri İle Güçlendirdi... 03.05.2025
BOTAŞ Daire Başkanı Oğuzhan Oğuz, Uluslararası Gaz Birliği İcra Komitesi üyeliğine seçildi... 03.05.2025
Toyota Avrupa Pazarında Yüksek Satışlarıyla Parlamaya Devam Etti... 03.05.2025
Karsan’dan Ulaşımda Net Sıfır Emisyon Yol Haritası Projesi’ne Tam Destek! ... 03.05.2025
Enerji Sektörünün Kalbi Bursa’da Atacak... 03.05.2025
Kimya Sektörünün İhracatı 4 Ayda 10 Milyar Doları Aştı... 03.05.2025
Alman Enerjisine Sahip Opel Modellerinde Sıfır Faizli Finansman Olanakları!... 03.05.2025
Suriye'den Türkiye'ye enerji alanında yatırım çağrısı... 03.05.2025
EPDK, Petrol Ofisi AŞ'nin Konyaaltı’ndaki terminalinin depolama ve iletim hizmet tarifelerinde değişikliğe gitti... 03.05.2025
Bakan Bayraktar, "enerjide merkez ülke" olan bir Türkiye hedeflediklerini açıkladı... 03.05.2025
İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi... 03.05.2025
Shell'in ilk çeyrek karı % 28 düşüşle piyasa beklentilerinin üzerinde geldi... 03.05.2025
Anadolu Isuzu Suudi Arabistan pazarında... 03.05.2025
Enerji Bakanı Bayraktar, Irak, Moldova, Nijer, Suriye ve Libya enerji bakanlarıyla görüştü... 03.05.2025
Mercedes-Benz’den Mayıs ayı kampanyaları... 03.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.