Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TEMSA, Busworld Fuarı’nda 5 aracını ve Batterypack ürününü tanıttı

Güncelleme :20.10.2019

18-23 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilen Busworld Europe Fuarı’nda Temsa, otobüs ürün grubundan Maraton, HD, MD9, MD7 ve Avenue Elektron araçlarını tanıttı. 

 Otobüs dünyasının en büyük fuarlarından olan Busworld Europe Fuarı’nda Temsa, standında 5 aracını 33 ülkeden katılan ziyaretçilerle buluşturdu.

Yeni bir dönemin başladığını ilan ediyoruz

Geniş ürün gamını Busworld Fuarı’nda tanıtmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten Temsa Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Serkan Uzunay, “Bu fuarla birlikte aslında Temsa olarak yeni yatırımcımızın öncülüğünde yeni bir dönemin başladığını da ilan ediyoruz. Yeni Temsa yenilik konusunda çevik ve her zamankinden daha müşteri odaklı olacak. Bundan sonraki süreçte teknolojiyi kullanan bir otobüs üreticisi olmak yerine, otobüs üreten bir teknoloji şirketine dönüşeceğiz” dedi. 

 Elektrikli otobüs yatırımlarımız devam edecek

 Serkan Uzunay konuşmasında ürün gruplarına ve yeni yatırımlara yönelik açıklamalarda bulundu. Şehir içi segmentinde Avenue EV, Avenue Electron ve MD9 ElectriCITY ile geniş bir elektrikli araç yelpazesine sahibiz, bu alanda yatırımlarımız devam edecek. Kuzey Amerika’ya tamamen elektrikli bir araç olan TS 45’i geliştiriyoruz ve 2020'nin ilk çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyoruz. Stand alanında ziyaretçilerle buluşturduğumuz yeni nesil Maraton aracımızın 2016 yılında üretimine başlandı. Bu yeni nesil Maraton dünyayı 6000'den fazla kez gezdi. Avenue Electron sizi yeniden tasarlanmış bir kokpitle karşılayacak. Standımızda HD, MD9 ve MD7  araçlarımızı da ziyaretçilerimizle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

“Temsa Tech” çözümleri 

 Serkan Uzunay, elektrikli araçların sorunsuz çalışmasını sağlamak için bütünsel bir yaklaşıma ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “ Biz buna  “Temsa Tech” diyoruz. İş yapmanın, akıllı, sürdürülebilir ve ileri teknoloji çıktılarının yaratılmasının yeni bir yolu. Bir teknoloji sağlayıcısı olmayı hedefliyoruz. Yetenekli Temsa mühendisleri sayesinde, batarya paketleri ve yönetim sistemleri geliştirdik. Tüm Temsa Tech çözümlerinin otomotiv endüstrisi için hazır olduğunu duyurmaktan gurur duyuyorum” dedi. 

İlk ürün Batterypack

Serkan Uzunay, Temsa Tech sisteminin ilk ürününün de hazır olduğuna dikkat çekti:  “Batterypack, TEMSA Tech'in ilk ürünüdür. Tek bir şarj paketi, Uluslararası Uzay İstasyonu'nu bir gün boyunca çalıştırabilir. Battery pack, sadece 55 kilogram olan, 8 mm'lik bir alüminyum kasayla dolu. Sadece hafif değil, aynı zamanda sağlam ve dayanıklı. Sertifikalı battery pack’lerimiz de artık siparişe açıldı.”dedi.

Bu haber 2982 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.