Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

PÜİS’in Marmara Bölgesi Bayi Toplantısı Gerçekleşti

Güncelleme :04.11.2019

 PÜİS’in Marmara Bölgesi Bayi Toplantısı PÜİS İstanbul Şubesi’nin ev sahipliğinde yapıldı.

PÜİS İstanbul Şubesi’nin ev sahipliğinde yapılan ve PÜİS Trakya Şubesinin de katılımıyla gerçekleştirilen PÜİS Marmara Bölgesi Bayi Toplantısı İstanbul Sheraton Oteli’nde yapıldı.

PÜİS İstanbul Şube Başkanı Hasan Rüştü Tutuk’un açış konuşmasıyla başlayan toplantı, PÜİS Trakya Şube Başkanı Hasan Pazarcı ve PÜİS Genel Sekreteri Ali Tutuk’un konuşmalarının ardından PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş’un konuşmasıyla devam etti.

PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş, yaptığı konuşmasında PÜİS’in bayilerin sorunlarının çözümü için yaptığı çalışmaları ve bu çalışmalar sonucunda elde edilen kazanımları dile getirdi. Toplantıya katılan bayilerin de sorunlarını dile getirdiği PÜİS’in Marmara Bölgesi Bayi Toplantısı PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş’un sorunlara yönelik bugüne kadar gerçekleştirdikleri çalışmaları aktararak son buldu.

Bu haber 3061 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.