Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Asyaport Filosunu Tırsan Ürünleri İle Güçlendiriyor

Güncelleme :06.04.2012

 TIRSAN Treyler A.Ş. Adapazarı Fabrikasında düzenlenen tören ile Asyaport 31 araçlık Tırsan Konteyner Taşıyıcı Semi-Treyler yatırımının 23 adetlik kısmını teslim aldı.  

Araçları DAF-Tırsan Satış Müdürü Lale Bayoğlu’ndan teslim alan Asyaport Yönetim Kurulu Danışmanı Arif Davran Tırsan’ı tercih etme nedenlerini şöyle açıkladı: “Tırsan gurur duyduğumuz Türk markalarından biridir. Ürünlerinin kalitesiyle kendini kanıtlamış bir konumdadır. Konteyner taşıyan araçlar ancak sağlam bir şasiye sahip olması durumunda, zamanla yarışılan zorlu çalışma şartları altında performansını uzun yıllar sürdürebilir. Tırsan Konteyner Taşıyıcı Semi-Treyler hafiflikten ödün vermeden tasarlanmış güçlü şasisi ile tüm ISO konteynerlerin en verimli ve güvenli şekilde taşınmasını sağlar. Ayrıca Tırsan yaygın ve etkili Satış Sonrası Hizmetleri ile ürünün her zaman arkasında duruyor.” Yatırımlarının süreceğini ifade eden Arif Davran 2012 yılı sonuna kadar filodaki araç sayısını 150’ye çıkartmayı hedeflediklerini belirtti. 

 

Tırsan Konteynır Taşıyıcı

Konteynır taşımacılığında yeni nesil çözümler sunan Tırsan Konteynır Taşıyıcı ile konteynır taşımacılığı daha kolay, konforlu ve daha güvenli yapılmaktadır. Yeni Tırsan Konteyner Taşıyıcı ile uzayan arka tampon ve ön konsol sayesinde 5 farklı tipte konteynerı taşıyabilmek mümkün olmaktadır. Bunlar; 1x40 Ft., 1X30 Ft., 1X20 Ft. Ortada / 2X20 Ft., 1X45 Ft. (opsiyon)’dur. Tırsan Konteynır Taşıyıcı, sac kapamalı 4.900 kg ve sac kapamasız 4.600 kg ağırlığa sahiptir. 

 

Bu haber 7487 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Talay Logistics Elektrikli Çekici Filosunu Habaş’ın Yerlileri İle Güçlendirdi... 03.05.2025
BOTAŞ Daire Başkanı Oğuzhan Oğuz, Uluslararası Gaz Birliği İcra Komitesi üyeliğine seçildi... 03.05.2025
Toyota Avrupa Pazarında Yüksek Satışlarıyla Parlamaya Devam Etti... 03.05.2025
Karsan’dan Ulaşımda Net Sıfır Emisyon Yol Haritası Projesi’ne Tam Destek! ... 03.05.2025
Enerji Sektörünün Kalbi Bursa’da Atacak... 03.05.2025
Kimya Sektörünün İhracatı 4 Ayda 10 Milyar Doları Aştı... 03.05.2025
Alman Enerjisine Sahip Opel Modellerinde Sıfır Faizli Finansman Olanakları!... 03.05.2025
Suriye'den Türkiye'ye enerji alanında yatırım çağrısı... 03.05.2025
EPDK, Petrol Ofisi AŞ'nin Konyaaltı’ndaki terminalinin depolama ve iletim hizmet tarifelerinde değişikliğe gitti... 03.05.2025
Bakan Bayraktar, "enerjide merkez ülke" olan bir Türkiye hedeflediklerini açıkladı... 03.05.2025
İstanbul Enerji AŞ geleceğe güç verdi... 03.05.2025
Shell'in ilk çeyrek karı % 28 düşüşle piyasa beklentilerinin üzerinde geldi... 03.05.2025
Anadolu Isuzu Suudi Arabistan pazarında... 03.05.2025
Enerji Bakanı Bayraktar, Irak, Moldova, Nijer, Suriye ve Libya enerji bakanlarıyla görüştü... 03.05.2025
Mercedes-Benz’den Mayıs ayı kampanyaları... 03.05.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.