Haber Ekonomi


Haberler > Ekipman Başlıkları

Onikişubat Belediyesi Araç Takip Sistemlerini Neofleet İle Değiştirdi

Güncelleme :27.02.2020

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, tüm araç filosu için Asis Otomasyon markası olan Neofleet araç takip sistemlerini tercih etti.
 

Kahramanmaraş Onikişubat Belediyesi, araç takip sistemlerinde kullandıkları sistemden vazgeçerek tüm araç filosu için Asis Otomasyon markası olan Neofleet araç takip sistemlerini tercih etti.


Bu sayede, mevcut merkezi yönetim sistemleri Asis Petech Online yazılımı ile Neofleet araç takip sistemi entegre olarak çalışacak ve Onikişubat Belediyesi, filosunda bulunan tüm araçların sarfiyat analizine ve km bilgilerine tek bir ekran üzerinden kolaylıkla erişebilecek. Onikişubat Belediyesi, yapılan sarfiyat analizi ve sistemin sunduğu diğer analitik raporlar sayesinde maksimum tasarruf sağlayabilecek.


Kamu satışları Proje Yöneticisi Gökhan Aydın, son olarak Onikişubat Belediyesinde uygulanan otomasyon ve araç takip entegrasyon modelinin tüm kamu ve kurumsal yapılarda kolaylıkla uygulanabilir olduğunu ve araçların tüm verilerine tek bir ekran üzerinden erişim sağlanabildiğinin altını çizerek zaten birçok kamu ve kurumsal kuruluşların bu entegrasyonu tercih etmesinin altında bu noktanın yattığını belirtti.

 

Bu haber 5677 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.