Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

IVECO Yeni IVECO S-WAY R Yarış Kamyonlarını Tanıttı

Güncelleme :21.05.2020

Team Hahn Racing ve Team Schwabentruck’ın kullanacağı IVECO S-WAY R yarış kamyonlarının resmî tanıtımı IVECO’nun Almanya Ulm’de yer alan test pistinin bulunduğu tesisinde 16 Mayıs 2020’de gerçekleşti
Team Hahn Racing’den Jochen Hahn ve Team Schwabentruck’tan Steffi Halm, pistte yeni kamyonlarla yarışarak performanslarını ve kabiliyetlerini ortaya koydular.
Hahn Racing ve Schwabentruck takımlarının yeni yarış kamyonları, 2020 kamyon yarışı sezonunda yeni IVECO S-WAY tasarımlarıyla izlenebilir olacak
 

IVECO, 2020 yarış sezonuna Team Hahn Racing ve Team Schwabentruck için özel olarak hazırlanan IVECO S-WAY R yarış kamyonlarının resmî tanıtımı ile başladı. Etkinlik 18 Mayıs 2020’de IVECO’nun ağır kamyonlarının üretildiği ve ARGE merkezinin yer aldığı Ulm’daki yarış pistinde gerçekleşti. Mevcut durum nedeniyle tanıtıma küçük bir grup güvenlik ve hijyen önlemleriyle uyumlu bir şekilde katıldı.

Team Hahn Racing’den Jochen Hahn ve Team Schwabentruck’tan Steffi Halm yeni kamyonları test pistinde deneyimledi ve araçların güçlü performansını gösterdi. Etkinlik aynı zamanda IVECO’nun Facebook sayfasından canlı olarak yayınlandı ve takımların sponsorları, iş arkadaşları ve hayranlar tanıtımı, başarıyla geçen 2019 sezonuna kısa bir bakışı ve önümüzdeki sezonun fragmanını izleme şansına sahip oldu.

IVECO S-WAY R kamyonlarının tanıtımı 5 aylık geliştirme ve testlerin sonucu. Yeni yarış kamyonları 2019’ta tanıtılan IVECO S-WAY’in fonksiyonellik ve konfor sağlayan kabininden sürtünme katsayısını %12’ye kadar düşürerek %4’e kadar yakıt tasarrufu sağlayan optimize aerodinamiğine kadar tüm gelişmiş tasarım ve mühendislik özelliklerini barındırıyor.

6 Kez Avrupa Kamyon Yarışı Şampiyonasını kazanan Jochen Hahn, “Giulia” adını verdiği yeni kamyonu hakkında “IVECO S-WAY R – hiç abartısız – bugüne kadar ürettiğimiz en iyi ve en tarz yarış kamyonu. Bu “IVECO Boğası”nın kabiliyetlerini yarış pistinde görmek için sabırsızlanıyorum” dedi.

Schwabentruck takımının sürücüsü
Steffi Halm, “Renklere gelince benim kamyonum Jochen’inkinden çok daha iyi görünüyor” dedi. “Ancak bu sezon pek fark etmeyecek, zira yalnız arkasını görecekler!”

 

Bu haber 4727 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.