Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Alanya'yı Citibus'lar Taşıyacak

Güncelleme :05.05.2012

Sipahioğlu: “Isuzu Kalitesini Alanya Halkı Hak Ediyor”

 Anadolu Isuzu’nun çağdaş ve modern yolcu taşımacılığı için tasarladığı 18 adet CITIBUS otobüsler, Alanya Belediyesi’ne törenle teslim edildi.

Ev sahipliğini Anadolu Isuzu Antalya Bayii ESAY Seyidoğlu Otomotiv Yönetim Kurulu Üyesi Ali Göyük’ün yaptığı törene Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu belediye yetkilileri ile tam kadro katıldı. Törende Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Efe Yazıcı, Pazarlama Müdürü Bilge Gündüz de hazır bulundu.

Törende konuşan Alanya Belediye Başkanı Hasan Sipahioğlu, “Herkes için Alanya Projesi”nin ilk etabını, teslim aldıkları CITIBUS otobüsleri ile başlattıklarını belirterek şunları söyledi:

“Toplu taşıma araçlarımız ile artık yaşlı, çocuk, engelli her vatandaşımız çok rahat bir şekilde faydalanabilecek. Toplu taşıma araçlarında, yasanın emrettiği süre dolmadan halkımıza engelsiz araçları kazandırmak için yola çıktık.  Arkadaşlarımız değişik firmalardan teklifler aldı. En sevindirici olanı şu anda Isuzu firmasının taahhütlerini yerine getirmiş olması. Ben duyarlı davranarak katkı sağladığı için Isuzu’ya teşekkür ediyorum. Isuzu kalitesini tüm Alanya halkı hak ediyor.”

Tamay: “Alanya Belediyesi CITIBUS’larla Bir Adım Önde”

Törende Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay da bir konuşma yaptı.
Başbakanımızın genelgesi ile hayata geçen Engelliye Öncelik Projeleri’nin öncülüğünü Alanya Belediyesinin yaptığını söyleyen Tamay konuşmasını şöyle tamamladı;

“Böyle bir projede çağdaş Isuzu otobüsleriyle Alanya’ya destek vermekten gurur duyuyoruz.
Isuzu kalitesini tercih ettikleri için başta Belediye Başkanımız Hasan Sipahioğlu olmak üzere müşterilerimize ve Alanya halkına teşekkür ediyoruz “En” lakabını hak eden CITIBUS’larla Alanya Belediyesi artık bir adım önde. Çağdaş, ekonomik, çevreci, kaliteli ve en önemlisi engelli rampası ile Isuzu otobüsleri rakiplerinden çok farklı. Bizim görevimiz aracı satmakla bitmiyor. Asıl görevimiz araç satıldıktan sonra satış sonrası hizmetlerle de belediye filosunu desteklemek.”

Tamay, daha sonra Başkan Sipahioğlu’na ve Alanya Halk Otobüsleri Kooperatifi Başkanı Kerim Akıllıya kendilerini tercih ettikleri için plaket ve Isuzu otobüslerinin sembolik anahtarını takdim etti.
 

Bu haber 4276 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.