Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

Aytemiz, Türkiye’nin En Değerli Markalarından Biri Oldu

Güncelleme :10.06.2020

 Uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance'in 2020 yılı "Türkiye'nin En Değerli Markaları" araştırmasında Aytemiz, sektörünün öncü markalarından biri olarak ilk 100 arasında yerini aldı. Araştırmaya göre Aytemiz, marka değeri ve A sınıfı kategorisinde Türkiye’nin en değerli markalarının arasında 62. sırada. 

Brand Finance tarafından yapılan araştırma sonuçlarına göre 2020 yılında “Türkiye'nin En Değerli Markaları-Turkey 100” listesindeki markaların toplam değeri 24,6 milyar doları buldu. 2007 yılından bu yana dünya çapında yayınlanan Brand Finance raporları dünyanın en büyük marka değer veri tabanı olarak görülüyor.

Aytemiz Genel Müdürü Erol Varlık “Türkiye'nin En Değerli Markaları" arasında bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, "Aytemiz olarak bugüne kadar sürekli ve sürdürülebilir büyüme stratejimizin yol haritasında; müşterisini dinleyen, onların beklenti ve ihtiyaçları doğrultusunda fark yaratan ürün ve hizmetlerini şekillendiren, onlara kişiselleştirilmiş deneyimler sunan bir marka olarak aralıksız olarak çalışıyoruz. Türkiye çapında 560’ın üzerindeki istasyon ağımız ve ülkemizin stratejik noktalarında konumlandırılmış terminallerimizle köklü ve güçlü bir şirket olarak, sektörümüzde birçok konuda inisiyatif alıyor ve öncülük yapıyoruz. Bunların başında istasyonlarımızda yer verdiğimiz elektrikli araçlar için hızlı şarj noktaları ve self servis adaları ile Motorcu Dostu İstasyon konseptlerimiz geliyor. Sektörümüzü ilgilendiren tüm perakende dinamiklerini yakından takip ediyor ve yüksek teknolojiyi tüketicilerimizin hayatını kolaylaştıracak şekilde ürün ve hizmetlerimizin odağına koyuyoruz. Tüm bu çalışmalarımızla hem müşterilerimizin memnuniyetini garanti altına alıyor hem de marka değerimizi yükseltiyoruz. Bu kapsamda yaptığımız çalışmaların seçkin ödül platformları ve araştırmalar tarafından takdir görüyor olmasından da büyük mutluluk duyuyoruz, emeği geçen tüm çalışanlarımıza ve bayilerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

Bu haber 4894 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.