Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

84 adet yeni Mercedes-Benz Sprinter Panelvan sahiplerine teslim edildi

Güncelleme :09.12.2020

Mercedes-Benz Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar, Aztekin Taşımacılık’a 44, Yılda Özel Eğitim ve Taşımacılık’a 40 adet olmak üzere toplam 84 adet yeni Mercedes-Benz Sprinter Panelvan’ın teslimatını gerçekleştirdi.

Yeni Mercedes-Benz Sprinter’ın yakıt tasarrufu sağlayan motoru ve düşük işletme maliyetleri, filolarını büyüten şirketlerin satın alma kararlarındaki en önemli faktörler oldu.  

Yakıt tasarrufu ve düşük işletme maliyetleri sunan Yeni Mercedes-Benz Sprinter, satışa sunulduğu Mayıs 2019’dan itibaren yolcu ve yük taşımacılığı yapan şirketlerin tercihi olmayı sürdürüyor. Yeni Mercedes-Benz Sprinter Panelvan’ın teslimatları Mercedes-Benz Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar’ın Gaziantep lokasyonunda gerçekleştirildi. Aztekin Taşımacılık’a 44 adet, Yılda Özel Eğitim ve Taşımacılık’a 40 adet olmak üzere toplamda 84 adet yeni Mercedes-Benz Sprinter Panelvan sahiplerine teslim edildi.

Aztekin Taşımacılık’a 44 adet Sprinter 

Gaziantep, Adana, Kahramanmaraş, İstanbul, Balıkesir, İzmir, Şanlıurfa, Trabzon, Ankara, Çorum ve Mersin’de minibüs ve dolmuş ile yapılan şehiriçi ve banliyö yolcu taşımacılığı alanlarında faaliyet gösteren Aztekin Taşımacılık, filosuna 44 adet Yeni Mercedes-Benz Sprinter Panelvan ekledi. Aztekin Taşımacılık’ın 550 adetlik toplam araç filosunda 115 adet Mercedes-Benz markalı araç bulunuyor. 

Mercedes-Benz Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar’ın Gaziantep lokasyonunda gerçekleşen teslimat töreninde araçlar, Koluman Motorlu Araçlar Satış Müdürü Fevzi Kaplan tarafından Aztekin Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Aztekin’e teslim edildi.   

Yılda Özel Eğitim ve Taşımacılık’a 40 adet Sprinter 

Gaziantep, İstanbul, Ankara, İzmir, Balıkesir ve Bursa bölgelerinde operasyonel filo araç kiralama, personel taşımacılığı, akaryakıt ve eğitim alanlarında faaliyet gösteren Yılda Özel Eğitim ve Taşımacılık, tercihini bir kez daha Mercedes-Benz Sprinter’dan yana kullandı. 2.779 adetlik filosunda 55 adet Mercedes-Benz markalı aracı bulunan şirket, Aralık 2020 itibarıyla 40 adet Mercedes-Benz Sprinter Panelvan aracı teslim aldı.

Mercedes-Benz Yetkili Bayii Koluman Motorlu Araçlar’ın Gaziantep lokasyonunda gerçekleşen teslimat töreninde araçlar, Koluman Motorlu Araçlar Satış Müdürü Fevzi Kaplan ve Koluman Motorlu Araçlar Gaziantep Şube Temsilcisi Kadir Sarıbaşak tarafından Yılda Özel Eğitim ve Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Yılmaz’a teslim edildi.   

Mercedes-Benz Sprinter

Türkiye’de satışa sunulduğu 1996 yılından günümüze, hafif ticari araçlar sınıfında fark yaratan Mercedes-Benz Sprinter; Mayıs 2019 itibarıyla yenilenerek “Sprinter Sana Yakışır” sloganı ile satışa sunuldu. Minibüs, Panelvan ve Kamyonet olmak üzere 3 ana seçenekte 1.700’ü aşkın farklı seçeneği sunulan yeni Sprinter, müşterilerin talep ve beklentilerini karşılamak üzere tasarlandı. Aracın temelini, maksimum seviyede modüler bir yapı konsepti oluşturuyor. Bu modüler yapı konsepti ile şehir içi ve şehir dışı yolcu taşımacılığı yapan, okul ve personel servisi hizmeti veren, nakliye ve kurye hizmetleri gerçekleştiren firmalar için yeni çözüm önerileri sunuluyor.

Bu haber 3443 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.