Haber Ekonomi


Haberler > Otomotiv-Lastik Başlıkları

SEAT’tan Ibiza ve Yeni Ateca’da Yeni Yıl Fırsatları

Güncelleme :09.01.2021

SEAT yeni yılda gerçekleştirdiği kampanya ile Yeni Ateca’nın Xperience ve FR donanımlı versiyonlarında 24 bin TL; Ibiza’nın Style donanımlı versiyonunda ise 16 bin TL’ye varan indirim fırsatı sunuyor. Yeni Ateca için ayrıca 100 bin TL’ye 12 ay yüzde sıfır faiz imkanı da bulunuyor.

 SEAT markası, yeni yıla, Ibiza ve Yeni Ateca modellerinde cazip indirimler ve yeni Ateca modelinde bu indirimlere ek olarak avantajlı kredi oranları ile başladı. 

 Yeni SEAT Ateca 1.5 EcoTSI ACT 150 HP DSG S&S Xperience ve FR versiyonları 24 bin TL’lik indirimle 345 bin TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatla satışa sunuluyor. Full LED far sistemi, Dijital gösterge paneli, geri görüş kamerası, karartılmış arka camlar ve ön çarpışma uyarısı gibi özellikler Ateca modelinde standart olarak sunuluyor. Fiyat indirimine ek olarak tüm Ateca modellerinde 100 bin TL için, 12 ay vadede, yüzde 0 faiz oranı ile özel taşıt kredisi imkanı bulunuyor.

 Ibiza modelinin yeni 1.0 lt Evo 80 HP Style versiyonu ise 16 bin TL indirimle, 154 bin TL’den başlayan tavsiye edilen kampanyalı anahtar teslim fiyatlarla alınabiliyor. Style donanım seviyesinde yağmur sensörü, hız sabitleme sistemi, arka park sensörleri, otomatik klima, otomatik yanan kısa farların yanı sıra, yüksek kaliteye ve çözünürlüğe sahip 6,5 inçlik dokunmatik ekran da standart olarak yer alıyor.

 Yeni Ateca ve Ibiza’ya özel bu kampanya, 31 Ocak 2021 tarihine kadar kampanyaya katılan tüm SEAT Yetkili Satıcılarında geçerli olup; daha detaylı bilgiye www.seat.com.tr adresinden de ulaşılabilir.

 Kredi ve finansman şart ve seçenekleri VDF tarafından sağlanmakta olan kampanyada, Doğuş Otomotiv fiyatlarda ve kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. 

Bu haber 2422 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
18. ‘Türkiye Enerji Sektöründe Birleşme ve Satın Almalar Raporu’nun sonuçları açıklandı... 26.01.2026
Rosatom, Çin’deki Tianwan NGS’nin Yeni Güç Ünitesi İçin İlk Yakıtı Teslim Etti... 26.01.2026
ABD petrol yaptırımlarıyla İran'ın ekonomik direncini kırmak istiyor... 26.01.2026
Mercedes-Benz Türk Yolların Standardını Belirlerken “Bu Sefer Bir Başka!” Diyor... 26.01.2026
“Planlı kesinti arıza değil, enerji sistemini güçlendiren yatırım demek”... 26.01.2026
Doğuş Holding’den 2030’a Yönelik Somut Emisyon Azaltım Hedefleri... 26.01.2026
Saytek 2026’da LPG ve Enerji Açılımıyla Büyümeyi Hedefliyor... 26.01.2026
Enerji filosuna yeni katılan "Yıldırım" İstanbul Boğazı'ndan geçti... 26.01.2026

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.