Haber Ekonomi


Haberler > Lojistik Başlıkları

Öztemel Lojistik filosunu Volvo Trucks ile genişletti

Güncelleme :20.02.2021

 Depolama, lojistik ve dağıtım alanında faaliyet gösteren Öztemel Lojistik, 5 adet Volvo FH460 ve 2 adet Volvo FH500 olmak üzere toplam 7 adet çekici ile filosunu güçlendirdi. Sürücü konforu, güvenlik ve ekonomiyi bir arada sunan Volvo FH serisi, yakıt tasarrufu ve sağlamlığı ile tercih ediliyor.

Türkiye distribütörlüğünü Temsa İş Makinaları’nın yürüttüğü Volvo Trucks, tehlikeli ve tehlikesiz atık taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Öztemel Lojistik’e 5 adet Volvo FH460 ve 2 adet Volvo FH500 teslim etti. Bu teslimatla birlikte Öztemel Lojistik’in filosundaki Volvo Trucks sayısı 9 adede ulaştı. 

Teslimat sırasında, Öztemel Lojistik firma sahibi Fatih Öztemel markanın sunduğu ayrıcalıklı hizmetten memnun olduğunu dile getirerek şöyle devam etti: “Yeni araçlarımızda Volvo’yu tercih etmemizde araçların kalitesi ve performansı kadar, sürücüye sunduğu konfor da etkili oldu. Marka olarak bize sundukları çözüm odaklı hizmetten de oldukça memnunuz. Daha önce de filomuza Volvo Trucks markasını dahil etmiştik. Bu nedenle satış sonrasında da yanımızda olacaklarını ve satın aldığımız araçların ikinci el değerlerinin de yüksek olacağını biliyoruz.”

Volvo FH serisi çekiciler, yakıt tasarrufu ile öne çıkarken aynı zamanda eşsiz sürücü konforu ve güvenlik de sağlıyor. I-Shift şanzıman, güçlü VEB+ yardımcı fren sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyicisi (ACC), acil frenleme sistemi, önden çarpışma önleyici ikaz sistemi, kör nokta uyarısı, şerit takip desteği ve şerit değiştirme desteği gibi güvenlik donanımları da FH serisinin tercih edilme sebepleri arasında yer alıyor.

Bu haber 3247 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.