Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

CLUB TOTAL ile avantaj yolculuğuna “Daha Yeni Başlıyoruz”

Güncelleme :01.03.2021

Türkiye’nin lider akaryakıt markalarından TOTAL İstasyonları, sadakat programı Club TOTAL üzerinden üyelerine, birbirinden özel ayrıcalıklar sunmaya devam ediyor.

 Avantajlarla dolu Club TOTAL dünyasında; TOTAL İstasyonları mobil uygulaması üzerinden Club TOTAL’e üye olup ilk kez işlem yapacaklar 150 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişlerinde, bir sonraki alışverişlerinde geçerli 25 TL değerinde yakıt puan kazanıyor. 

 01-31 Mart 2021 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında TOTAL İstasyonlarında Club TOTAL üyeliği ile yapılacak tek seferlik 150 TL ve üzeri ilk işlemin ardından 25 TL değerinde yakıt puan, üyenin hesabına tanımlanacak. Kazanılan yakıt puanlar, 30 Nisan 2021 tarihi gün sonuna kadar Club TOTAL üyesi tüm TOTAL İstasyonlarında kullanılabilecek.

  Kampanya koşulları ve detaylı bilgiye www.totalistasyonlari.com.tr web sitesi ve TOTAL İstasyonları mobil uygulaması üzerinden ulaşılabilir.

 Şimdi, Club TOTAL üyesi olmak çok kolay

 Club TOTAL üyesi olmak için akıllı telefonlardaki uygulama marketleri üzerinden ya da http://bit.ly/clubtotal adresinden TOTAL İstasyonları uygulamasını ücretsiz indirerek kolayca üye olmak mümkün. Sizler de hemen indirip üyeliğinizi tamamlayın, her yolculukta kazanmaya başlayın!

 Türkiye’de akaryakıt sektörünü Eurodiesel, mobil ödeme, ozonla hijyen gibi birçok ilkle ve yenilikçi teknolojiyle tanıştıran TOTAL İstasyonları, geniş dağıtım ağı ile müşterilerine kaliteli hizmet ve yüksek performanslı ürünler sunuyor. 

 

Bu haber 2371 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.