Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

BEDAŞ Müşteri Operasyon Merkezleri 08.00-17.00 Arası Hizmet Verecek

Güncelleme :15.04.2021

Kısmi kapanma nedeniyle çalışma saatleri yeniden düzenlendi

 Kovid-19 salgınına karşı Ramazan ayının ilk iki haftasında kısmi kapanmaya gidilirken sokağa çıkma kısıtlama saatleri de 19.00-05.00 olarak belirlendi. Yeni önlemler çerçevesinde Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. de (BEDAŞ)  Müşteri Operasyon ve Destek Merkezlerinin (MOD) çalışma saatlerini yeniden düzenledi. Buna göre bugünden itibaren (15 Nisan Perşembe) tüm MOD’lar müşterilerine 8.00-12.30 ile 13.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.  

 ÇALIŞANLARIN VE MÜŞTERİLERİN SAĞLIĞI İÇİN HER TÜRLÜ ÖNLEM ALINDI 

Tüm dünyayı etkisi altına alan Kovid-19 salgınının Mart 2020’de Türkiye’de de görülmesinin hemen ardından acil eylem planını devreye alan BEDAŞ, bir yandan müşterilerinin taleplerine yanıt verirken hem müşterilerinin hem de çalışanlarının sağlığını en üst düzeyde korumayı hedefliyor.   

 BEDAŞ, Türkiye’yi de etkisi altına alan Kovid-19 salgınına karşı çalışanları ve müşterilerinin güvenliği için Dünya Sağlık Örgütü ve Sağlık Bakanlığı’nın talimatlarını geçen yıldan bu yana büyük bir özenle uygulamaya devam ediyor. İstanbul Avrupa Yakası’nda 5.2 milyondan fazla aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren BEDAŞ, çalışan ve abonelerinin sağlığı için genel müdürlük, tüm şirket binaları ve işletme müdürlüklerinde dezenfeksiyon çalışmalarını, maske ve mesafe kurallarını taviz vermeden uyguluyor. 

  EVDE KAL, İŞLEMLERİNİ EVDEN YAP   

Sağlık için evde kalmanın büyük önem taşıdığı bu dönemde BEDAŞ abonelerine, Müşteri Operasyon ve Destek Merkezleri’nin yanı sıra BEDAŞ 186 mobil uygulaması, www.bedas.com.tr web sitesi, @BEDASDestek Twitter hesabı ve ALO 186 çağrı merkezi üzerinden arıza, aydınlatma ve diğer teknik işlemlerini gerçekleştirme imkanı sunuyor.  

Bu haber 2028 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.