Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları
IVECO’dan İzmir’de 12 Adet Daily Teslimatı Güncelleme :01.06.2021 IVECO İzmir yetkili satıcısı Meyeks 12 adet Daily’yi teslim etti.
Lojistik Sektörünün önde firmalarından Horoz Lojistik’in taşımacılığını yapan Bediroğlu lojistik firmasına MEYEKS Motorlu Araçlar tarafından kamyon ve kamyonet olmak üzere 12 adet Daily satışı gerçekleştirilmiş olup, İzmir Horoz ve Bediroğlu Lojistik firmasına ait depoda gerçekleşen törende Bediroğlu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gökhan Bedir’ e teslim edilmiştir. Teslimat törenini sonrası araçlarını teslim alan Bedir, IVECO’dan memnun olduklarını, dolayısı ile tercihlerini yine IVECO’dan yana kullandıklarını ve yeni projelerle alımların devam edeceğini ifade etmiştir.
Törende konuşan Erdal Demir:”Araçlarımızın performansından son derece memnun olan firma yetkilileri ve çalışanları IVECO ve Meyeks ile iş ortaklıklarının uzun yıllar devam edeceğini dile getirmiş olup bu bize mutluluk vermiştir. Biz de markamızı ve bizleri tercih ettikleri için firma yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür eder, araçlarını iyi günlerde kullanmalarını temenni ederiz”
Daha sonra MEYEKS ortakları Fatih Cömert ve İsa Tokmak tarafından günün anısına Hasan Gökhan Bedir’e bir plaket takdim edilmiştir. Bu haber 2353 kere okunmuştur.
| En Son Eklenen Başlıklar |
|
MINI, Ultra Maraton Yüzücüsü Aysu Türkoğlu’nun Sınır Tanımayan Yolculuğuna Eşlik Ediyor... 25.11.2025 |
|
TPAO'nun Batman, Mardin ve Şırnak'ta petrol arama ruhsat süreleri uzatıldı... 25.11.2025 |
|
Aksa Enerji, Burkina Faso’da 20 Yıllık Elektrik Satış Anlaşması İmzaladı... 25.11.2025 |
|
Çoruh EDAŞ, Zorlu Kış Şartlarına Karşı Sahada Önlemlerini Aldı... 25.11.2025 |
|
Üçay Mühendislik’ten Sıfır Karbon Binalar İçin Entegre Enerji Çözümleri... 25.11.2025 |
|
OSD, Uluslararası Motorlu Taşıt Üreticileri Birliği - OICA Konseyi’ne Seçildi!... 25.11.2025 |
|
Tırsan, Logitrans 2025’te de sektör ile buluştu... 25.11.2025 |
|
EN YAKIT araç şarj sektöründe 2026’da çıtayı yükseltecek... 25.11.2025 |
|
Türkiye, 2026 Enerji Depolama Dönüşümüne Hazırlanıyor... 25.11.2025 |
|
Bakan Bayraktar, YEKA-GES yarışmaları 400 milyon dolara eşdeğer ... 25.11.2025 |
|
IEA Başkanı Birol: Enerji güvenliğinde en büyük risk kritik minerallerde... 25.11.2025 |
|
EPDK, lisanssız elektrik üretim yönetmeliğinde değişiklik yaptı... 25.11.2025 |
|
Otokar, 11. Busworld Türkiye'nin Diamond ve Basın Yemeği Sponsoru oldu ... 25.11.2025 |
|
|