Haber Ekonomi


Haberler > Elektrik Başlıkları

OEDAŞ çalışanlarından orman temizliği

Güncelleme :30.09.2021

  Elektrik arzının kesintisiz şekilde sağlanmasının yanı sıra temiz bir çevre için de  projeler  gerçekleştiren OEDAŞ’ın 20 gönüllü çalışanı Bilecik’te yer alan Kent  ormanında temizlik çalışmalarına katıldı. Çalışma sonucu 500 kilograma yakın 50 poşet dolusu çöp temizlendi.

 Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinde elektrik dağıtım hizmeti veren Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) temiz bir çevre için projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda 20 gönüllü OEDAŞ çalışanı ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mustafa Budak’ın katılımı ile Bilecik’te yer alan Kent ormanında çöp toplama etkinliği gerçekleştirirken, günün sonunda 500 kilograma yakın 50 poşet dolusu çöp toplanmış oldu. 

 OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, “Elektrik dağıtım hizmetini karşılamanın yanı sıra, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakmak amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Atılmış bir küçük cam şişe dahi ormanlarımızda çok üzücü kazaların yaşanmasına neden olabiliyor. Bu gerçeklikten yola çıkarak Bilecik ilimizde gerçekleştirdiğimiz orman temizleme etkinliğimiz ile daha temiz bir çevreyi amaçladık. Bu güzel proje için öncelikle Bilecik Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Mustafa Budak’a ve ekibine katkılarından dolayı, diğer katılımcılara ve çalışma arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunmak ve önümüzdeki günlerde bu projenin gelişerek büyümesi için çalışmalarımızı sürdüreceğimizin müjdesini vermek isterim” dedi. 

 

Bu haber 1649 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.