Haber Ekonomi


Haberler > Yenilenebilir Başlıkları

Sanko Enerji Grubu ‘Patili Dostlar’ için Manisa Salihli’de Beslenme İstasyonları Kuruyor

Güncelleme :04.10.2021

Manisa’nın Salihli ilçesinde ‘patili dostlar’a destek vermek isteyen Sanko Enerji Grubu, Salihli Belediyesiyle birlikte geliştirdiği proje kapsamında, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde ilçede 20 ayrı noktaya ‘beslenme istasyonları’ kurma hazırlıklarına başladı.   

Doğal hayatın korunması ve iyileştirilmesi prensibinden yola çıkan Sanko Enerji Grubu, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü’nde, insanlarla yakın yaşayan sokak hayvanlarının beslenmesi için özel bir projeyi hayata geçirdi. Salihli Belediyesi iş birliğiyle başlatılan proje kapsamında, ilçe genelinde 20 ayrı noktaya sokak hayvanlarına taze su ve mama sağlayacak ‘beslenme istasyonları’ kuracak.  Bu projeye özel olarak yapılan bir tasarımla giydirilen istasyonlar, belediyenin gösterdiği noktalara monte edilecek. 

 

 

 

 

Sanko Enerji Grubu Genel Müdür Yardımcısı Sedef Karagöz, doğayı ve canlı hayatını iyileştirecek projelere açık olduklarını belirterek “Salihli Belediyesiyle birlikte başlattığımız bu projeyi, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla bugün başlatmak istedik. Amacımız zor şartlarda yaşayan sokak hayvanlarının en azından su ve besin bulmasını kolaylaştırmak. İlçede beslenme istasyonlarının yerleştirilmesine başlandı. Salihli Belediyesinin uygun gördüğü 20 noktaya bu istasyonları yerleştirmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

Yüzde yüz yenilenebilir enerji kaynaklarından üretim yapan Sanko Enerji Grubu, ‘Çeşitlilik Kültürü’ çerçevesinde, faaliyet gösterdiği bölgelerde yaşayan yöre halkının ve o yörede desteğe ihtiyaç duyan tüm canlıların yaşamına katkı sağlayacak projeler geliştiremeye devam edecek. 

Bu haber 1298 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.