Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

Mercedes-Benz’den ikinci el hafif ticari araç pazarına yeni soluk

Güncelleme :12.10.2021

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, “Sertifikalı İkinci El Hafif Ticari Araç” (Certified Pre-Owned) programını hayata geçiriyor.

“Sertifikalı İkinci El Hafif Ticari Araç” programındaki araçlar, teknik açıdan uygun olan ve Mercedes-Benz Otomotiv tarafından seçilen Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar’dan oluşuyor.

“Sertifikalı İkinci El Hafif Ticari Araç” programındaki bu araçların tümü 24 aya varan garanti, 12 aya varan MobiloVan yol yardımı, finansman olanakları, test sürüşü, alt takas imkanı, 10 güne kadar araç değişim opsiyonu, ilk 6 ay bakım ihtiyacı duyulmaması gibi ek çözümlerle müşterilere sunuluyor.

İkinci el hafif ticari araç pazarında müşterilerine “Birinci Sınıf, İkinci El” hizmeti sunan Mercedes-Benz, uygulamaya aldığı “Sertifikalı İkinci El Hafif Ticari Araç” (Certified Pre-Owned) programı ile ikinci el araçlarını artık iki farklı kategoride sunuyor. Uygulamaya alınan yeni program ile Mercedes-Benz güvencesinde daha fazla araç, müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

Yeni kategori ile benzersiz avantajlar sunuluyor

Mercedes-Benz, “Sertifikalı İkinci El Hafif Ticari Araç” programıyla ikinci el hafif ticari araçlar için özel çözümler sunmaya devam ediyor. Bu program kapsamında 24 aya varan garantiye sahip olan araçlar 12 aya varan MobiloVan yol yardım hizmetinden de faydalanabiliyor. 10 güne kadar araç değişim opsiyonuyla (10 gün / 500 km) satışa sunulan “Sertifikalı İkinci El Hafif Ticari Araç” programındaki araçlar, gerçekleştirilen bakımlar sayesinde 6 ay bakım ihtiyacı duymayacak şekilde yeni müşterilerini bekliyor.

Çok kapsamlı hizmetler sunuluyor

“Birinci Sınıf, İkinci El Araç” kapsamındaki ikinci el araçlar, “Sertifikalı İkinci El Hafif Ticari Araç” programındaki araçlar ile birçok ortak avantaja sahip. Her iki kategorideki araçlar cazip ve esnek finansman olanaklarının yanında alt takas imkanına sahip. Bu ortak özelliklerin yanı sıra tüm bu araçların muayeneleri satış tarihinden minimum 3 ay önce gerçekleştirilmiş olarak satışa sunuluyor. Ayrıca tüketiciler dilerse test sürüşü de gerçekleştirebiliyor.

Bu haber 1567 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.