Haber Ekonomi


Haberler > LPG Başlıkları

SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Başkanlığı’na Fuad İbrahimov atandı

Güncelleme :06.01.2022

  SOCAR Türkiye bünyesinde, Bursagaz ve Kayserigaz markalarıyla verilen doğal gaz dağıtım hizmetinin yanı sıra, SOCAR markasıyla doğal gaz ve elektrik tedarik, ticaret ve toptan satış hizmeti veren Doğal Gaz İş Birimi Başkanlığı görevine Fuad İbrahimov getirildi.

Entegrasyon sürecini tamamlayarak oluşturduğu yeni kurumsal yapısıyla faaliyetlerini sürdüren SOCAR Türkiye’de üst düzey bir atama gerçekleşti. SOCAR Türkiye çatısı altında doğal gaz dağıtım, doğal gaz ve elektrik tedarik, ticaret ve toptan satış alanlarında faaliyet gösteren şirketlerin bağlı bulunduğu Doğal Gaz İş Birimi Başkanlığı görevini 1 Ocak 2022 itibarıyla Fuad İbrahimov üstlenecek.

 Kariyerine 2003 yılında Türkiye’de başlayan İbrahimov, Türkiye, Azerbaycan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nde ticaret, strateji, iş geliştirme ve yatırım alanlarında görev yaptı. İbrahimov, 2017 yılında SOCAR Türkiye ailesine Petrokimya Ticaret Grup Direktörü olarak katılmasının ardından Rafineri ve Petrokimya İş Birimi ve Kurumsal Merkez’de çeşitli yönetsel görevler üstlendi.

 SOCAR Türkiye Doğal Gaz İş Birimi Başkanlığı görevine atanan Fuad İbrahimov, ilgili birim altında faaliyet gösteren Bursagaz, Kayserigaz ve SOCAR Enerji Ticaret şirketlerinin yönetiminden sorumlu olacak.    

Bu haber 1239 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
Avrupa’nın En Büyük Enerji Depolama Projesinde İlk Etap Tamamlandı... 08.10.2025
5G, Türkiye'nin enerji ve maden sektöründe sürdürülebilirliği artırarak maliyetleri düşürecek... 08.10.2025
PÜİS’’in 22. Olağan Genel Kurulu Ankara’da gerçekleştirildi... 08.10.2025
Koç Topluluğu’nun İklim Teknolojileri Hızlandırma Programı’na Başvurular Başladı... 08.10.2025
Enerjisa Üretim ve vgbe energy’den Hidroelektrikte Dijitalleşme Zirvesi... 08.10.2025
Cengiz Enerji Özbekistan’daki yeni santralinin finansman kapanışını tamamladı... 08.10.2025
Borsan Akıllı Bina Teknolojileri ve Elektrik Sektörünün Türkiye’deki En Önemli Buluşmasında Yerini Aldı... 08.10.2025
TREDER; Knorr-Bremse, Mobilite, LID işbirliğiyle Adana’da eğitim verdi... 08.10.2025
EIF 2025’e Enerji Sektörü Karar Vericilerinden Yoğun Katılım ... 08.10.2025
Siemens’ten Megawatt Çağı İçin Yeni Nesil Elektrikli Araç Şarj Sistemi SICHARGE FLEX... 08.10.2025
Aksa Enerji’nin 2026 yılında 10 Yeni Santrali 975 MW ile Ticari Faaliyete Geçiyor ... 08.10.2025
EPDK, LPG piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti... 08.10.2025
YEO Teknoloji ve ABD merkezli ECC Global’den yenilenebilir enerjide EPC-F çözümü için güç birliği... 08.10.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.