Haber Ekonomi


Haberler > Akaryakıt Başlıkları

OPET Kadın Gücü Sohbetleri Cem Yılmaz ile devam ediyor

Güncelleme :15.01.2022

 OPET, Gazeteci Rahşan Gülşan işbirliği ile YouTube kanalında hayata geçirdiği “Kadın Gücü Sohbetleri”nde, reklam yüzü Cem Yılmaz’ı ağırladı. Cem Yılmaz, OPET ile kurduğu güçlü bağı anlatırken filmlerini yaparken ekibinin ağırlıklı olarak kadınlardan oluştuğunu belirterek ‘kadın gücü’nün hayatındaki önemine dikkat çekti.

 OPET’in mesleğin cinsiyeti olmadığı anlayışını topluma yayma hedefiyle yürüttüğü 2018 yılından bu yana yürüttüğü Kadın Gücü projesi kapsamında gerçekleşen “Rahşan Gülşan ile OPET Kadın Gücü Sohbetleri” serisinin 2’nci konuğu markanın yüzü, Sanatçı Cem Yılmaz oldu. Sohbette Cem Yılmaz, OPET işbirliği ile hayata geçirdiği reklam filmlerinin toplumdaki marka algısına katkısına, yaşanan dönüşüme ve OPET ile güvene dayalı uyumlu işbirliğine değindi. Reklam ve sinema filmlerinin yapımında kadınların ağırlıkta olduğu bir ekiple çalıştığını belirten Yılmaz, hayatın her alanında kadınların gücüne olan inancına vurgu yaptı. 

 “Kadın Gücü Projesi”, kadınların çalışma hayatının her alanında, fırsat eşitliği ilkesi çerçevesinde başarıyla var olabileceğini göstermek, bu konuda farkındalık oluşturmak, kadın istihdamı konusunda Türkiye’de köklü bir değişim yaratmak amacıyla üç yıldan bu yana devam ediyor.   

Gazeteci Rahşan Gülşan, Kadın Gücü Sohbetleri’nde, markanın insan odaklı yaklaşımı ile sunduğu, mutlu bir istasyon deneyimi vaat eden hizmetlerine de yer veriyor. Milli voleybolcu Eda Erdem ile başlayan “Rahşan Gülşan ile OPET Kadın Gücü Sohbetleri” her ay farklı bir konukla OPET Youtube hesabında yer almaya devam edecek. 

 

Bu haber 1215 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.