Haber Ekonomi


Haberler > Ticari Araçlar Başlıkları

TEMSA MD7 Plus, İspanya'da Yılın Midibüsü seçildi

Güncelleme :10.02.2022

 Avrupa pazarındaki başarısını her geçen gün pekiştiren TEMSA, İspanya’da düzenlenen “Ulusal Taşımacılık Ödülleri’nde MD7 Plus aracı ile, ‘Yılın En İyi Midibüsü’ ödülüne layık görüldü.

Son dönemde yurt dışı pazarındaki gücünü üst üste kazandığı elektrikli araç ihaleleriyle pekiştiren TEMSA Avrupa’daki başarısını da yılın ilk ayında aldığı ödül ile taçlandırdı. 

İspanya’da karayoluyla yolcu taşımacılığı yapan İspanyol şirketlerinin yöneticileri tarafından verilen ve EDITEC Grup tarafından düzenlenen “Ulusal Taşımacılık Ödülleri’nin sahiplerini bulduğu törende, TEMSA MD7 Plus ‘Yılın En İyi Midibüsü’ ödülüne layık görüldü. 2 adayın yarıştığı kategoride TEMSA MD7 Plus ile rakibini geride bırakarak en fazla oy alan araç oldu. 

Hem yük hem de yolcu taşımacılığında sektörden uzmanların, profesyonellerin ve iş adamlarının yer aldığı yaklaşık 60 kişiden oluşan jüri kadrosu, 11 kategorideki 75 aracı değerlendirdi.

AVRUPA’DA ETKİNLİĞİNİ ARTIRACAK

Konuya ilişkin açıklama yapan TEMSA Satış Genel Müdür Yardımcısı Hakan Koralp, 2022 yılına hızlı bir teslimat süreci ile girdiklerine dikkat çekerek, “Midi Coach segmentinde şehir içi taşımacıların en çok tercih ettiği ürünler arasında yer alan MD7 Plus aracımız aldığı bu ödül ile başarılı performansını bir kez daha tescillemiş oldu.  MD7 Plus’ı açık ara lider yapan etkenlerin arasında düşük yakıt tüketimi, güçlü performansı ve sürüş konforu bulunuyor. Ayrıca tam bir fiyat performans ürünü olan araç, yüksek manevra yeteneğiyle zorlu koşullara uyum sağlarken, yaygın servis ağıyla kullanım avantajı da sağlıyor” dedi.

TEMSA olarak, çok başarılı bir yılı geride bıraktıklarını da sözlerine ekleyen Koralp şöyle devam etti: Geçtiğimiz yıl pandeminin dünya ekonomisi ve ülkeler üzerindeki tüm olumsuz etkilerine rağmen, üretim, satış ve ihracatta önemli başarılar kaydettik. İhraç ettiğimiz elektrikli araçların dışında, otobüs, midibüs ve hafif kamyon segmentinde 2 binin üzerinde araç satışı gerçekleştirdik. 2022’de de Avrupa’da pazarındaki etkinliğimizi katlayarak artırmayı hedefliyoruz.”

Bu haber 1344 kere okunmuştur.
En Son Eklenen Başlıklar
OPET ve Yapı Kredi iş birliğiyle UTTS akaryakıt ödemelerinde otomatik ödeme dönemi başlıyor... 22.08.2025
Astor Enerji yılın ilk yarısında güçlü performansıyla öne çıktı... 22.08.2025
Kaçak Elektrik Denetimine Silahlı Müdahale... 22.08.2025
Aksa Doğalgaz, izinsiz kazıların yarattığı risklere dikkat çekiyor... 22.08.2025
OPET Apeksa İstasyonu, Sakarya’da hizmete açıldı... 22.08.2025
Alışan’da Güneş Enerjisi Dönemi Başladı ... 22.08.2025
Rosatom, Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nin Dördüncü Güç Ünitesi’ne Ait Reaktörün Kontrol Montajına Başladı... 22.08.2025

 

 

 

 
 
 
 

Copyright © 2015 - Tüm hakları saklıdır. EKONOMİ YAYINCILIK PAZR.SN.VE TİC.LTD.ŞTİ.